Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 16:15:37

LOGOUT.hu

Szerkesztés alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1711) ledgeri válasza czappa (#1710) üzenetére


ledgeri
Topikgazda

1.) A kamera annyit áramot vesz fel, amennyi neki kell, a töltők meg maximum annyit tudnak leadni ami rájuk van írva. Analógia: a csapot is annyira nyitod meg amennyire kell -pohár vizet tölteni lassan, vagy nagy kondért gyorsan-, bír többet is annál de nem tud átfolyni rajta a Duna, ahhoz "nagyobb csap" kell. Ha a kicsi töltővel működik, akkor a naggyal is fog (amíg a VOLT érték ugyanaz!)
2.) Az akku tényleg nem szereti a hideget, sem a meleget. Mindenképpen -alapból is- közvetlen napfénytől, és "szélvédős" hidegtől védendő.Emellett, ha nincs szem előtt, az se hátrány. Előbbi analógiával élve, most ez a literes pack: ha hül a levegő, akkor a szája megy összefelé, így jut bele kevesebb, vagy jön ki kevesebb cucc..., de szerintem a mérete nem változik. Kérdés, hogy a csökkenő szájon jut-e be annyi töltés alatt, amennyi kellene fogyasztáskor.
3.) Biztos, hogy van ilyen egyben megoldás, de ha már van egy kamerád, és az akkut később korábban másra is használnád, akkor inkább ez!, DE:
Milyen kameráról lenne szó? Mit csinál ha betelik a kártya? Milyen memória kártya van benne? Csak mert ha egész éjszakás felvételt akarsz, akkor jó felbontást/részletességet kell beállítani a célhoz, ha nincs opció arra, hogy folyamatos fölülírást csináljon, akkor akkora memóriakártya kell bele, ami kibír egy hetet- vagy amennyi kell.... Ha folyamatos fölülírást támogat, és menne folyamatosan, akkor meg olyan memóriakártya kell bele, ami azt jobban viseli (de így is kell 1-2 nap puffer, hogy ha valamit nem vennél észre első nap). Még az a kérdés, hogy támogat-e bemozdulás érzékelést, amiket meg külön ment, és nem ír fülül, ezeket meg az erre készült speciális dolgok alapból tudják.

Nem rosz megoldás amit tervezel, de a sportkamera nem megfigyelő kamera. Lehet, hogy tudja a fentieket, utána kell nézni, vagy megnézni, hogy mi nem műküdik, és összevetni egy szaki termék tudásával. Lehet, hogy ahhoz is ajánlott egy extra akku :)

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.