Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. ITX-es PC-t szeretnék építeni, ehhez kéne pár ház tipp.
Amit eddig néztem az egy Coolermaster 120 (15k) és egy bitfenix prodigy (23k).
Az előbbi árban szimpatikus lenne, az utóbbinak a méretei tetszenek. A PC-t esetlegesen TV mellett is szeretném használni, ezért kéne a kicsi ház.A hardver ami bele kerülne, az vagy egy fm2-es itx lapon a10 5800k és majd később mellé egy brutális GPU, talán egy 660TI vagy 7950 stb.
Illetve egy LGA1155 alapon egyelőre egy g2020 + 650TI, amit később fejlesztenék tovább i5 + komolyabb VGA.Szóval olyan ház kell amibe belefér 350-400 wattos táp és ezek a komolyabb méretű GPU-k is.
Van egy USB-s külső DVD íróm, szóval ODD nem feltétlenül kell bele, mert a telepítést installálást megoldom azzal.
-
arcsi84
aktív tag
válasz #98593280 #35255 üzenetére
Hmmm, át kell gondolnom akkor ezt az ITX dolgot...
Ha az ATX (Sharkoon Vaya) a 0, akkor CM 120 felára + itx alaplap felár, majdnem 15-16k plusz költséget tesz ki, ha esetleg Bitfenix Prodigyvel számolok, akkor ez az összeg 23-24k.
Ezt az összeget a CPU vagy GPU-ba fektetve kategóriákkal erősebbet vehetek. Vagy összejöhet egy dual graphics rendszer.
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok
Egy Zalman Z1 házat néztem ki, a konfig ami bele menne
i5 4440 vagy 3570
b75/b85 alaplap
4-8GB memória
gyári cooler
1TB HDD
Gigabyte R9 280 3GB
Egy TT Hamburg 530W táppalMik a tapasztalatok a házról?
Bele fog férni a VGA?Köszönöm a válaszokat.
-
arcsi84
aktív tag
válasz Kristof9094 #51691 üzenetére
Nem akarok senkinek nagyon ellent mondani, de sokféle házam volt már, sokféle kártyával és semelyikben nem találkoztam még extrém melegedéssel, de még melegedéssel sem.
Fractal Design Core 1000
Mtech BSO200 vagy valami ilyesmi volt a neve kb 5000 HUF volt.
De használtam egy Modecom Feel V házat is amin összesen egy 8cm-es venti nyílás volt ATX méretben és
nem volt semmi gond.Pedig 270x-ek meg i5ök voltak benne.
De lehet csak nekem volt szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest