Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz jim bcs #31288 üzenetére
Az a Corsair valami kegyetlen.
Tervezek házvételt, rengeteget végignéztem, de valahogy mindegyik túl letisztult, vagy nagyon "gamer"-es csicsás/ledes volt.
Ez nagyon megfogott, remélem nem lesz rá pénzem!
Sajna tápot is vennem kell és 70 rugót csak házra meg tápra elverni... Meggondolandó.Esetleg egyéb ötlet olcsóbban military jellegű házra?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz jim bcs #31298 üzenetére
A táp már ki van nézve, az 25k, házra kb 20-30k a keret.
A jelenlegi házammal semmi gond, csak azt leszámítva, hogy sürgősen kellett és erre volt keret. (tt spacecraft).
Teszi a dolgát, csak nem tetszik.Az ajánlott házak közül egyik se nyerte el a tetszésemet.
Lehet nyelek egy nagyot, és megveszem a corsair-t 37-ért.
Gondolom a corsair-be elfér egy silver arrow + 2db HD6950, és jó a kábelmenedzsmentje.Legjobban az bosszant, hogy tavaly vettem újonnan a házat + a tápot is
(kapkodtam, karácsony előtt voltam pár nappal)Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Shokkolo
addikt
válasz jim bcs #31684 üzenetére
Köszönöm
A Corsair egész tetszetős, a Fractal annyira nem tetszik frontból
Ugyanakkor a nagy venti tesztnél néztem még a TT Overseer -t hogy az sem rossz darab (Bár az is gyűjtögetős).
A Commander széria annyival rosszabb? Vagy miben kellene kompromisszumot kötni ?
Esetleg amit még nézegettem, hogy talán egész jó lehet: cooler master ii 690 advanced[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz jim bcs #31687 üzenetére
Ezért is érdeklődök...
A szivem valami miatt nagyon is a TT felé húz (ha agyonütnek se tudom megmondani miért vonzanak annyira),
ugyanakkor hülyeséget se akarok csinálni ami miatt 1 hét múlva csak a hajam tépem ki.
Olyan kuckót szeretnék ami évekig meglenne, úgy hogy a következő 2-3 konfigom és abba lakna. Szóval ha végképp úgy áll a helyzet akkor átvariálom a dolgaimat és spórolok még 1 kicsit. Nem fogok leakadni 1-2e Ft- on, inkább gyűjtök még rá."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz jim bcs #31698 üzenetére
Mindenképp megfogadom a tanácsodat, ezért is tettem fel itt a kérdést. Nálam jóval járatosabb emberek véleménye számít...
Abban az árkategóriában mi van "még" ami konkurencia az Overnek?[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz jim bcs #31703 üzenetére
Nah ismét a bőség zavara
A LVL 10 GTS-re eddig nem is gondoltam, vadi új már 26 körül van és olcsóbb mint az Over.
A corsair mind3 szériája bejöt... 200r - 300r - 500r
De a CM-ek is egész tetszetősek
Így már lesz bőven miből válogatni. Azt hiszem marad a "gyűjtök még 1 kicsit"
és 1 kategóriával fentebb viszem a lécet.
Mégegyszer köszönöm a segítséget mindannyiótoknak.A 2 "kissebb" Corsairt néztem is, hogy a 200 és a 300 között árban sem sok az eltérés, de nyílván valami plusszt tud a 300.
Kicsit meg is fogtak a Corsair -ek... egyszerűek, szépek mégsem teljesen "kocka""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
válasz jim bcs #31703 üzenetére
A LEVEL 10 GTS-nek nem annyira jó a hűtése.
A Define-ok mind hangszigeteltek.
Az Aerocool-t én elfelejteném a minőség miatt.
A Phantom 410-ről eddig nem hallottam jót, állítólag műanyag...
A H2-ben hagyományos elrendezésű a HDD blokk, meg hátra dugós is az USB3.
A Scout 2 jó ház, de hűtésileg nem kiemelkedő.
A HAF-okról ne beszéljünk, csak közepes hűtéssel bírnak.A Raven meg 35-40eFt... mégis miket ajánlgatsz a srácnak?
"a 200R-t azért nem írtam mert attól 3k-val drágábban jobb házakat kapsz"
Érdekelne hogy ezt a 3 ezret hogy a p.ba számoltad ki?
Mi az ami 22eFt és jobb a 200 Carbide-nál?
Egyáltalán láttad, szerelted a 200-as Carbide-ot?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jim bcs #31717 üzenetére
bocs de ezt írtad az előbb: " a 30-as listában lévőket nem éri meg megvenni ott több a csicsa mint a teljesítmény a hűtés és egy kettőnek a minősége is elég gyatra "
most meg ezt írod: "az a lista nem azért készült mert ajánlott hanem mert kérdezte ha venne 30 felett mi érné meg"
Szerintem egyelőre pihenj egy kicsit, olvass könyvet
-
törölt tag
válasz jim bcs #31721 üzenetére
A Raven-t nem ismerem, bár tudok egyet nagyon jó árban
A C70 egy igen jó ház, sajnos porszűrő kevés benne és a hűtése sem kiemelkedő.30 és 40 között nem tudom mit vennék, valószínűleg még tennék hozzá 5-öt és
Cooler Master Stryker-t20 és 30 között sok jó ház van. Ott az Overseer RX-1 ami nagyon jól hűt.
Bitfenix Ghost ami egy nagyon jól kitalált házikó,
a Scout II is igen jó, főleg ha teszünk bele pár ventit.
A Fractal-nak is van kínálata ebben az árszegmensben (Arc Midi) és a 300-as 400-as Corsair is etalon.
A Nexus Prominent R-ről pedig még nem is beszéltünk. -
ÁdyBoys21
csendes tag
válasz jim bcs #31728 üzenetére
Corsair az nagyon bejön,viszont akkor már megkérdezném hogy lehet e kapni még NZXT tempest 410 házat használtan?Vagy a kettő közül melyik jobb hűtésileg?Corsair házba oldalába lehet tenni 2db 12-es-t vagy maszek megoldással esetleg egy nagyobbat?Úgy jó lenne hogy amennyi helyre csak lehet ilyen ventit vennék:
[link]
[link]Első linknél,úgy is néz ki belseje?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte EX-58-UD5,i7 960,Cooler master tx3 evo,8GB ddr3 1333mhz corsair,chieftec GPS- 500w,asus OC*hd6850,TK Element T
-
nemtabo
aktív tag
válasz jim bcs #31749 üzenetére
igen persze.
Tévedtem, van teszt. Té-ved-tem , de furcsa
találtam tesztet. Igaz, hogy a tempest több mint 1 fokkal ( közel 1,5) melegebb hőmérsékleten volt mérve, de így is hidegebb volt benne, mint a 300R-ban.
És mintha rémlene, hogy láttam 5-30 tesztet, amikor a tempest jobban teljesített.
[ Szerkesztve ]
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
BlackPriest
őstag
válasz jim bcs #31849 üzenetére
ő az, maga a cucc tuti belefér, csak a 12cm-es ventihez való csavarok helyében nem vagyok biztos a képek alapján. ha a 2db 12-es venti cuppan egymás mellé, akkor jó, ha nem cuppan, akkor nem megy be
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- ssupd Meshlicious Full Mesh fekete mini-ITX ház - dobozos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest