Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Két kérdésem lenne egy Kana V2 egérrel kapcsolatban.
1. Ma már nem kapható. Elképzelhető, hogy 1 év garancia van egy felkínált egérre?
2. 10 ezer az ára. Szabad ennyit adni érte?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Jelenleg egy A4TECH Optical 4D Mouse a barátom. Sok éve szolgál hűséggel, de ideje lenne lecserélni.
Utódjaként a COUGAR 250M-et néztem ki. Szimmetrikus, mindkét oldalán van 1-1 plusz gomb, pofás. Két kérdésem volna vele kapcsolatban.
1. Nézegettem a teszteket, de nem tudok rájönni, hogy az oldalsó gombok szabadon programozhatóak-e. A baloldalinál a "vissza", a jobboldalinál az ALT+F4-re van szükségem. Megoldható?
2. Mindenhol azt olvastam, hogy programot nem adnak hozzá. Csak egy orosz oldalon találtam software-t hozzá, logikus, hogy orosz nyelvű. A cougargaming.com oldal halott. Letölthető valahonnan az angol verzió?
Szerk: Közben feléledt a gyári oldal, letöltöttem. Legfeljebb nem lesz rá szükségem.Nem márványba vésett, hogy ezt az egeret akarom megvenni. Ha tudtok másikat, ami hasonló, örömmel fogadom a tanácsokat.
Fogásom fingertip, semmi extrára nincs szükségem, csak a fent említett programozhatóságra, nem játékra kell, jobbkezes vagyok, kezem tenyértőtől a középső ujjam végéig 18cm, 10 ezernél nem szeretnék többet rááldozni.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz FireKeeper #61906 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nincs bizalmam a külföldi árukban.
A Logitech Prodigy G203 esetleg jó választás lenne?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Egy lány kérdését tolmácsolom.
Kedvenc színe a fehér, elsődleges választottja a Steelseries Rival 100, másodlagos választottja a Genius M6-600. Szóba hoztam a Logitech Prodigy G203-at is, ami ugye fekete, kicsit vonakodik, de nem zárkózik el tőle.
Követelmény, hogy az oldalsó gombok és a görgőgomb makrózhatók legyenek, valamint hazai boltban megvásárolható legyen.Mit mondtok, melyik legyen?
-
Vakegérke
félisten
válasz TeebyKay #62511 üzenetére
Azt mondja, 800 DPI-n használja az egeret, neki ez elég. Azt is mondja, hogy a Rival 100 mellett csak a színe miatt döntött, de ha a G203 sokkal jobb, akkor inkább azt veszi.
Nos, mi legyen?
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Győzött a Rival 100. Mindenkinek köszönjük a segítséget.
-
Vakegérke
félisten
Az A4Tech WOP-35 egeremet sokkal több, mint 10 évig használtam, soha semmi baja nem volt. Lehet lehurrogni, de az tény, hogy nem az ára mondja meg valamiről, hogy jó, vagy sem.
-
Vakegérke
félisten
Most épp egy A4Tech X-710 egérke lapul a tenyerem alatt. Engedelmes, az persze kérdés, hogy kitart-e addig, mint az "őse".
-
Vakegérke
félisten
válasz Caldera #62641 üzenetére
Jelentem alássan, fejlemény van. Egy lány kérdését tolmácsoltam, végül a Steelseries Rival 100 lett a befutó. Ma megérkezett a Pick Pack Pontra, át is vette. Hazavitte, aztán elhozta hozzám, hogy szörnyülködjünk együtt.
Mit mondjak, szép, meg minden, csak éppen a görgő kritikán aluli. Kotyog-lötyög, görgetésnél meg olyan hangja van, mint egy harkály kopácsolásának. Az már csak hab a tortán, hogy a hüvelykujjnál lévő hátsó gomb jóval kijjebb áll, mint az első.
Jön a nyuszi, de kedden megy vissza az üzletbe, és egy Logitech Prodigy G203 lesz belőle. Ha fekete, hát fekete.
-
Vakegérke
félisten
A lány úgy döntött, hogy ilyen már nem kell neki. Olyan dolog ez, mint az első randi. Nem jött be, passz. Nem terelgettem a G203 felé, de azt akar. Szerintem nem jár rosszul vele. Mi több, itt is jónak találtátok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest