Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Sz4bolcs #28114 üzenetére
Valóban az. Csak azért szemezek vele, mert az eladó elég pozitívan értékelt.
Viszonyítás képpen a 2013-as Death Adder amugy 60$ a Razertől a Newegg webáruházon keresztül: [link] Természetesen hozzánk nem szállítanak..
Ebay-en is 60 $ - körül találtam 2013-as DA-t : [link]. Ez kicsit hihetőbbnek tünik mint a kék DA 5k-ért, de 14k-t már nem igazán adnék egy egérért.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Sz4bolcs #28135 üzenetére
Köszi az infót Nem tudom esetleg emlékszel-e, hogy te újat rendeltél? Amiket Fl3x linkelt, azok elvileg újak.
Illetve szerintem nem az utolsó 10 darabról van szó, mert azt írja, "more than 10 available" ez azt jelenti, hogy több, mint 10 rendelkezésre áll.
Ha jól tudom, ez jelenthet 11-et is, és 1111-et is, de lehet rosszul tudom
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Sz4bolcs #28160 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy elvileg újak
Ez a new other definíciója: New other (see details): A new, unused item with absolutely no signs of wear. The item may be missing the original packaging, or in the original packaging but not sealed. The item may be a factory second or a new, unused item with defects. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections.
Hogy ezen belül micsoda, azt nem találtam meg, a doboz hiánya gondolom annyira még nem sokkol senkit, ha mindent megkap belőle, de az "új, de hibás" már neccesebb lenne.
de most nekem nem is ez az első számu befutó, hanem az L g100s mivel az ajánlottak közül azt találtam a legolcsóbban, és tetszik is Mondjuk a Razer DA mégjobban tetszik, nagyon bejön a külseje, a fogása is jó volt, ugyhogy lehet beújítok egyet. Hátha valakinek kedve szottyan elcserélni a DA-ját egy g100s-re
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Sz4bolcs #28135 üzenetére
Pont most akartam rendelni tőle egy DA-t, mivel tudom itt bejáratott eladó már.. erre meg , még jó, hogy ránéztem itt még egyszer rendelés előtt.
Egyszerűen nem lehet olyat kapni, hogy ne valami refurbished, más lelakott szarja legyen, vagy a másik véglet, a rengeteg hamisítvány féláron kb., vagy a teljesen scammer eladó (nagyon szeretik ezt a területet itt). Pont ezt akarom elkerülni, egy vadi új, 0 perces legyen, nálam kopjon ki a mikrókapcsoló először.
Még xgaming_gears-nél szemezgettem.
De itt is van például zöld kiadás v2 !-ből, rákérdeztem, hogy ez valami belekontárkodott cucc (nyilván), mert hivatalosan ebből csak kék van. Erre jön a szokásos egysoros macro, bullshit válasz, hogy természetesen igazi, a besszállítója végzett rajta módosítást. Van belőle nála az alap is, de így inkább kihagynám ezeket a "brand new" egereket, és pont ezt akartam elkerülni takasával.. de ezek szerint rá sem lehet alapozni már.Lehet végül csak ezt a 2013-ast veszem, gyári dobozzal jön, 13 ezer, és nem foglalkozok vele tovább. Ezzel bizonyitottan nincs probléma, látható az értékeléseiből is.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Sz4bolcs #37903 üzenetére
Nincs köztük MX500.
Az első egy G9 ("Frankmicestein" becenévvel), amelyet ma szereltem szét, teljes takarítás, az előző tulaj jóvoltából japán Omronokkal szerelve, dupla klikk hiba javítva, új Hyperglide lapból méretre vágott talpakkal (a csavarnyílásoknál kör alakra vágott perforációkkal), a hátsó részében található rugós, fémfülekkel ellátott tartókonzol kiszerelve (a Precision és Wide Load burkolatokhoz használják, de én az alap formát kedvelem), szenzorvédő átlátszó anyagok pedig szintén kicserélve mindenhol egy helyen új ragasztási réteggel ellátva. Ezen kívül a ház alsó felében műanyag sorja és egyéb fröccsöntési hiányosságok javítva. eBay-ről még érkezik hozzá egy új görgő és kábel. A kiszerelt elem miatt 6g-ot csökkent a tömege, emiatt két 4g-os súly került bele, tehát maradt szinte ugyanannyi.A második egy G5, ő még köszöni szépen jól van, csak a talpai lettek Hyperglide-ra cserélve.
A harmadik egy MX518 v1, több mint 8 éves, ezalatt volt egy kábelcsere (régi Logitech-ből kiszerelve, pontos típust nem tudok, de nagyon alap egér volt, tartaléknak volt megtartva), egy új görgő (egy ismerős szériahibás MX518 v2-jéből kiműtve), új felső burkolati elem (gyári G400, eBay-ről), az alsó burkolat marad az eredeti MX518 v1, új Hyperglide talpakkal.
A negyedik egy MX518 v1 külsőben (az alsó fele gyári G400, eredeti Logitech talpakkal), v2 belsővel, eredeti v1 görgő és kábel.
(#37902) jaffa 2843: Azért jó tudni, hogy a Logitech mekkora mecénása a beviteli eszközök piacának, mindent a felhasználókért.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
válasz Sz4bolcs #38719 üzenetére
Nem tudom, ma egy kicsi igazgatom, mert úgy érzem mint ha a jobb széle nyomodna csak le könnyen. a bal okés. Bár messze nem olyan jó érzésre benne a nyomáspont, mint a wmo-ban. Szerintem nagyon ráfeszül a kapcsolóra és csak egy lehelet kell neki... Ugye, wmo-nál van egy apró holtjátéka a klikknek.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Sz4bolcs #39159 üzenetére
Igazából kár ezen pörögni. Embere válogatja, nem a használt sensitivity.
BTW, Logitech G303 Daedalus Apex iromány.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Szoszo94
őstag
válasz Sz4bolcs #39526 üzenetére
Számomra nem annyira súlyos, jobb oldali gombok tényleg hülye helyen vannak, nem használom őket, ellenben a bal oldaliak könnyen elérhetőek, benyomhatóak. Nekem pont kézre is áll, de előbb próbálja ki, mert ahány ember annyi féle
Többivel pedig egyetértek, illetve az illesztések is jók, nem nyikorog, a gumis bevonat pedig nem olyan izzasztó, mint az előző egereimen.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
nyunyu
félisten
válasz Sz4bolcs #39568 üzenetére
Nem foglalkozom vele.
Arrol is leszoktam mar egy ideje, hogy a tobbi itteni megmondoember (szerintem) hulyesegeit kommenteljem.
Nyilvan nekik is megvannak a sajat rigolyaik, szempontrendszeruk, nekem is, ezek sokszor nem kompatibilisek egymassal.Ugysem tudunk kozos nevezore jutni vagy egymast megteriteni, akkor meg minek erolkodjek?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
-
PitLee
őstag
válasz Sz4bolcs #39722 üzenetére
Sziasztok fiúk átjöttök megnézni az új vezetéktartómat? Aztán nyomhatnánk együtt
-
Evil Snowman
őstag
válasz Sz4bolcs #39746 üzenetére
Nekem az elődje van (vásárláskor elkövettem a hibát, hogy nem informálódtam itt előtte), de egy kalap kakkantyú. Szép csiribirin világít, de max netezgetésre használja a párom. Másra nem is jó, talán még munkára, mert macrozhatóak a gombjai (CTRL+C, CTRL+V, CTRL+X stb.)
[ Szerkesztve ]
-
-
kettyo2
csendes újonc
válasz Sz4bolcs #49803 üzenetére
DPI, polling rate beállítása
Ha az egér viszonylag kevés DPI-opcióval rendelkezik (1-5), javasolt mindegyiken végigmenni. Ha túl sok (pl. 50 / 100-asával állítható), akkor érdemes kipécézni a gyári alapértelmezetteket (natívat), többszöröseit és töredékeit; illetve a maximumot. Pl. egy natívan 800 DPI-s, maximálisan 4000 DPI-s egérnél 400, 800, 1600, 3200, 4000. Ha gyárilag több DPI közül válogathatunk on-the-fly, az egy jó kiindulópont.
Általában a teszteket érdemes 500 / 1000 Hz-en végezni, amelyiken stabil, vagy több rate-en is. Ehhez érdemes próbaképp ránézni a mouserate-re és néhány MouseTester grafikonra, azokon látszani szokott, ha valamelyik nem kóser. 125 Hz nem javasolt, pl. a jittert elrejtheti, nem derül ki.Elolvastam ,de még mindig nem derült ki számomra, hogy hogyan tudnám 500 vagy 1000 hz-re tenni. Továbbá az sem derült ki, hogy az egerem mennyit bír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic