Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz FehérHolló #14816 üzenetére
Rendelj attól, akitől jaffa 2843. Neki rendben megjött a G1.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz FehérHolló #14816 üzenetére
Innen rendeltem, és nagyon korrekt az eladó, szinte folyamatosan tartja a kapcsolatot a vevővel. A Krait is innen érkezett, viszonlag gyors szállítási idővel (kb 6-7 munkanap mind a két esetben).
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
TeebyKay
őstag
válasz FehérHolló #76069 üzenetére
A márka nem gyárt túl megbízható egereket. A konkrét típussal nincs tapasztalat.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FehérHolló #76069 üzenetére
Nekem volt egy több helyen ajánlott XM300 tőlük. Amíg működött, addig jó volt, de viszonylag hamar - néhány hónap után - elkezdett befagyogatni a szenzor és akkor nem érzékelt oldalirányba. Néha jött elő, de annyira pont idegesített, hogy bevágjam a sarokba és azóta is ott rohad valamelyik polcon.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FehérHolló #76073 üzenetére
Én pont olyat tapiztam a minap és azt rendeltem meg végül. Nekem mondjuk elég lapát kezem van, a Naos 7000 is elveszik alatta. Oké, kicsit bazári azzal a színes csíkkal, de meglepően magas, nekem kényelmesebb is talán, mint a Naos (az túl alacsony volt).
A másik egerem meg egy SS rival 110, ahhoz nem fűztem nagy reményeket a méretei miatt, de az is vállalható.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jimmy74
őstag
válasz FehérHolló #76289 üzenetére
Valami kisebb egeret keresek,a nagy "batár" egerekkel nem állnak kezemre, ráadásul ujjaimat használom tenyèrbe nem megy.
WoT:jimmbo
-
MaTpr0F
senior tag
válasz FehérHolló #76313 üzenetére
Én egy DIY leírást várok már, ahol valaki elmondja, hogyan kell ezt megcsinálni, hogy bármilyen egérpad powerplay legyen.
-
kemotox
addikt
válasz FehérHolló #76385 üzenetére
Jaj hagyd már ezt a szar dumát. Senki nem mondta, hogy természetes. Nyilván nem az. Egyszerűen csak tény, hogy az ilyen dolgokat magadnak kell megoldanod. Van aki belátja és megoldja, van aki meg várja a csodát. Persze lehet, hogy el fog jönni a csoda is, csak nem mindegy, hogy mennyi idő meg kitépett hajszál árán.
-
kemotox
addikt
válasz FehérHolló #76388 üzenetére
Én nem a konkrét esetre, hanem a prémiumos közhelyszövegre reagáltam. Szövegértésből jeles.
-
spanyoll
addikt
válasz FehérHolló #76411 üzenetére
@jaffa: Hú; holnap rápróbálok, ma már nincs hozzá idegrendszerem
Amúgy én sem akarom minden nap a ghubra verni; egyszer besetupolnám mindegyik progihoz amit használok, aztán soha többé nem nyitnám meg szerintem újra, hogy használjam is extrán."Super perfundo on the early eve of your day."
-
TeebyKay
őstag
válasz FehérHolló #76461 üzenetére
7 éve japán omront használok minden egeremben, az asztal hetente le van takarítva, kosz szinte semmi se szokott lenni az egérben, contact sprayt még nem használtam, az miben segítene?
köszönöm, erre emlékeztem, azt hittem valami más jellegű írás volt a témában ami meg is oldja a problémát.
-
TeebyKay
őstag
válasz FehérHolló #76468 üzenetére
Felesleges ilyen matekba belemenni, átlagban nyilván nem kattintok ennél többet, de van hogy egy másodpercben 10-et is. Falcoon a 30M-es japán omront árulja.
-
kemotox
addikt
válasz FehérHolló #76475 üzenetére
#hátdenehogymármégauserszerelgesseaprémiuméletérzésegeretmár
-
ribizly
veterán
-
Zaied
Topikgazda
válasz FehérHolló #76475 üzenetére
Hát ettől nem sokkal lettem okosabb. Az fentebb írtad valakinek hogy ne gagyi kapcsolót vegyen, én arra lettem volna kíváncsi hogy akkor mit. Ha most a Huanora gondoltál, akkor arra azt mondom hogy az egyik havernak egy délutáni dota parti után fájt tőle az ujja. Engem nem zavarna, de szerintme itt is vannak páran akik nem kedvelik.
Nah majd kipróbálom ezt a contact spray fújásos dolgot csak kíváncsiságból, de nem fűzök hozzá sok reményt. Ezért az én régi diamondbackemre biztos nem fújok, de egy da chroman megnézem
Új egérrel is próbáltad már? Lehet azoknál nem is jó én meg szétfújom -
TeebyKay
őstag
válasz FehérHolló #76473 üzenetére
Nem utasítottam el, rákérdeztem mi a contact spray funkciója, de amikor valóban segítséget nyújthatnál egy válasszal azt észre se veszed, csak ahol bele lehet kötni a másikba.
-
weri
senior tag
válasz FehérHolló #76730 üzenetére
Na jo, de egeret nem hasznalunk addig.... csak vagy 15 evig
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Metacska
aktív tag
válasz FehérHolló #76809 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Nem használtam még (munkán kívül) wireless egeret. Segítenél eligazodni kérlek, hogy ez az akksis téma + adapter miként értelmezendő?
Akksi alatt gondolom nem az rechargeable elemre gondolsz vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz FehérHolló #76811 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Az adapteres okfejtésedre lennék kíváncsi.
A G305 önmagában 100 gramm. 2db AA akksival már 160. A jelenlegi G402-m 108 gramm. Ha AAA elemeket venném, akkor ez az adapteres történet hogyan kéne, hogy működjön?
Köszönöm.
-
Zaied
Topikgazda
válasz FehérHolló #76816 üzenetére
Vagy veszel kábeles egeret ott nincs ilyen baj és van sokkal könyebb is
-
Zaied
Topikgazda
válasz FehérHolló #76818 üzenetére
Eléggé ciki tudom, de az elem drága az aksi meg fölrobban
-
Metacska
aktív tag
válasz FehérHolló #76818 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A savazástól (súly - 2020), pedig kivételesen most eltekintek!
-
Chaser
legenda
válasz FehérHolló #76874 üzenetére
sztem néhányan vívódtak, de segítettem nekik a döntésben ( :
12.06-ig ráérek, ahogy fentebb valaki mondta úgy leszen, ha jön jobb ár rá a gyártótól akkor veszem onnan és lemondom, ufósoknak nagy baja nem lesz, majd drágábban adják el másnak ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz FehérHolló #76878 üzenetére
gonosz válasz lesz:
nem a minus verzióról volt szó ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz FehérHolló #76880 üzenetére
az összes többi nem 15,5e volt alapáron
de iccaka' olvasgattam egy picit róluk, nem is a kábel a gond, hanem a takarítás, no én nem fogok 1-2 hetente bohóckodni ilyennel
nem hirdetés, úh remélem maradhat:
ha kell valakinek privát, 11,5k volt kuponnal, megkapja az átvevő kódot a róbert károly körúti üzletbe, ha senki nem jelentkezik akkor törlöm a rendelést_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tipuka
addikt
válasz FehérHolló #76874 üzenetére
Ez jól hangzik, szem előtt tartom a véleményed. Először az egér jöjjön meg, aztán rendelem az új egérpadot.
ReFleXx: igen előre fizettem , mert nem tudni, hogy szomszéd vagy én veszem át, nem akartam, hogy fizetéssel szenvedjen, 1 perc volt kifizetnem bankkártyával úgy is.
Nekem nem gond, ha ki kel hetente akár porszívózni 1 picit, takarítani amúgy is kell, mert nagyon nagy a por nálam, az asztalon is porszívóznom kell, olyan állapot van. .D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Automata kávégépek
- Háztartási gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest