Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Evil Snowman
őstag
válasz artiny #40224 üzenetére
Most nem kezdek el trollkodni. Kérdés mi lenne a felhasználási terület, ha játékra is szeretnéd használni, akkor csak a farkas egerentyű játszik, lehetőleg az ajánlott listából. Ha munkára kell szigorúan, akkor szvsz tök mindegy melyik, egyéni preferencia (szín, méret, fogás, súly, gomb kiosztás) alapján érdemes eldönteni.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz artiny #40221 üzenetére
Szerintem egy ici-picit gyűjts még hozzá és ezerszer jobb egereket tudsz venni. Nem éri meg ezekkel a vackokkal szarakodni. Kb 28 euróból pl. kijön egy Deathadder.
Mire használnád? Kőkemény játék, vagy csak mindennapi használat? Mert pl netezgetéshez meg ilyen átlagos dolgokhoz nem kell über jó szenzoros, megbízható masina. Játéknál viszont elég frusztráló, ha nem azt csinálja az egér, amit szeretnél. Játéknak ugye a szórakoztatás, kikapcsolódás a lényege, nem pedig az agyfasz
Milyen egeret szeretnél inkább? Nagy, markolós, tenyeres fogásos cuccot, vagy inkább a kicsi, könnyebb, csuklóból rángatós témát szereted? Oldalsó gombok mennyire fontosak? Tudom nagyon könnyű hozzájuk szokni, és kényelmes, de lehet nélkülük is élni, és ha rá tudod magad venni egy kis kompromisszumra, akkor jóval megnövekszik azon egerek listája, amiből válogatni érdemes.
-
freeknight
őstag
válasz artiny #67580 üzenetére
"az 40€ Logitechbol, de a ConnectIt sek es tarsai pedig 5€ is tudja..."
Már nem azért, de szerinted az élet mely területén van ez így? Vajon az 1 milliós kocsi is "ugyanazt tudja", mint a 7 milliós? A 20ezres processzor "ugyanazt tudja", mint a 70ezres? Akkor az egereknél miért lenne ez másképp?
Komolyra fordítva a szót: töltsd ki az összefoglaló "Hogyan kérdezzek?" részét, és a hozzáértők tudnak neked jobban segíteni, ajánlani. Az általad linkelt Logi szett amúgy nem vészesen rossz, ha irodai munkára kell az egér, vagy böngészésre, játékra viszont (az egér legalábbis) nem nagyon lesz jó.
Amúgy az általad említett márkák a különösen nem ajánlott kategóriába tartoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz artiny #67580 üzenetére
a felsorolt márkák mind átcímkézett oem csájnák, minden konkrét modellhez megtalálható 1-1-ben az oem eredetije.
@többiek redditen írtam egy razeres supportosnak, elküldve a serialt, visszakérdezett, hogy hol vettem...izgi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TeebyKay
őstag
válasz artiny #67887 üzenetére
Beírod googleba hogy bluetooth mouse és egy megbízhatóbb márka valamelyik egerét megveszed pl logitech.
-
vaakuum
addikt
válasz artiny #67998 üzenetére
Szemlátomást a fogása stabil lehet, ha emelni kell, nem fog kicsúszni a kezedből, és nem is igen nyomsz be rajta véletlenül semmit.
Én most egy g600-at nyúzok, annak a kisujj felőli oldala nem igazán jól van megtervezve, nem lehet stabilan támasztani. Ezért túl erősen kell nyomni hüvelykujjal oldalról, hogy stabilabb legyen a fogás, ez miatt viszont könnyű véletlenül benyomni oldalsó gombot, mikor pedig csak odébb akarja rakni az ember.
Korábban g500-am volt, azon is volt két gomb a mutató ujj mellett. Simán használható olyan dolgokra, amik nem igényelnek túl gyors reakciót. Persze csak ha olyanok, amit véletlenül sem kell együtt használni a balklikkel."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
kelna91
senior tag
válasz artiny #68004 üzenetére
Bocs, ezt nem értem. Az első Anywhere MX-ben a görgőt lenyomva lehet váltani a végtelen görgetés és a kattogós között, tehát ott sem középső gombként funkcionál, hanem a görgő alatt lévő kis gomb a középső gomb. Ezt a felállást én imádom, pontosan ezt és csak ezt keresem egy egérben.
Azt mondod, hogy ez változott az Anywhere 2 és a 2S között? Le tudnád írni pontosan, hogy a 2S-en hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest