Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KisBundi blogja
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
4-5 év az kevés.
10 éve van meg ez a Logitech Y-Su45, nem egy mai darab, de hibátlan, és nagyon jó. Egy leütési hiba sincs, jó a nyomáspont, nagyon gyorsan lehet vele gépelni.
Kb ingyen kaptam a géphez anno.Csak a led hiányzik belőle nekem, hogy ne kelljen villanyt le-fel egyfolytába...
Próbáltam ezt azt, de meg se közelítik a minőségét ennek. És van egy érzésem hogy még sokáig bírni fogja. Minimum további 10 év. (pedig dobtam már falhoz meg szoba másik sarkába, és meg se kottyant neki.
Ilyen kiindulási pontok után keresek led-eset, de nehéz feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Drón topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming K1 HU billentyűzet
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Tesoro Gram Spectrum TKL mechanikus billentyűzet
- ÚJ - HyperX Alloy Elite 2 Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest