Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A következő felhőd otthon lesz
- Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
4-5 év az kevés.
10 éve van meg ez a Logitech Y-Su45, nem egy mai darab, de hibátlan, és nagyon jó. Egy leütési hiba sincs, jó a nyomáspont, nagyon gyorsan lehet vele gépelni.
Kb ingyen kaptam a géphez anno.Csak a led hiányzik belőle nekem, hogy ne kelljen villanyt le-fel egyfolytába...
Próbáltam ezt azt, de meg se közelítik a minőségét ennek. És van egy érzésem hogy még sokáig bírni fogja. Minimum további 10 év. (pedig dobtam már falhoz meg szoba másik sarkába, és meg se kottyant neki.
Ilyen kiindulási pontok után keresek led-eset, de nehéz feladat.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- Razer BlackWidow Chroa V2 Green Switch billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Szinte új Steelseries Apex Pro TKL / Apex Pro Mini billentyűzetek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest