Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
évek óta thinkpad-et használok, azokon egész jó és tartós volt a billentyűzet
tartós: a negyedik(?) billentyűzet van a körülbelül 5 éves T430-on úgy, hogy az utolsó 2-2,5 évben csak 2-3 havonta használtam a saját billentyűzetéről, és ezen is elég a jobb Ctrl-t rossz szögben ütni, hogy lerepüljön a kupak. Olyan fél év kellett ahhoz, hogy egy két kupakon megadják magukat a pöckök, pedig nem vagyok nehéz kezű gépelő és mechanikuson megy a touch typing szinte nulla bottom out mellett még lineáris kapcsolókon is.egész jó: valaha annak éreztem, a legtöbb laptopbillentyűzethez képest az is volt, azonban most már csak egy nagyon kényelmetlen, gépelésre kevésbé alkalmas zörgős-csattogós vacaknak tűnik, amikor rá vagyok kényszerülve a használatára (bár ez teljesen szubjektív)
A jó nagy touchpad ellenben nagyon hasznos dolog egy laptopon, csak találnám meg végre azt a külső touchpadet, amit pár éve vettem, és menne is a kettévágott csuklótámasz közepére. Így ha csak minimális egérmozgásra van szükség, mert billentyűzetről nem megy valami vagy kényelmetlenebb elérni, akkor azt a hüvelykujjal el lehet intézni a kéztartás váltása nélkül, nem kell kinyúlni az egérért és közben elengedve a gépelési pozíciót. Most ezt billentyűzetről egéremulációval végzem, de az nem eléggé finom és gyors.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet és Van Go -hoz is!
- steelseries apex pro us hibatlan
- Ajazz sea salt linear switch 75db
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest