- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! Szomorúan konstatáltam, hogy a notebookom (Samsung R580) billentyűzete szép lassan kezdte kilehelni a lelkét. Mivel egymás alatti gombok hibásodtak meg, így valószínűleg az elektronika romlott el benne, ami csak komplett billentyűzetcserével lenne orvosolható. Ez kb. 20 ezer forintba fájna, amit sokallok érte. Emiatt úgy döntöttem, inkább külső billentyűzettel használom a laptopot a jövőben.
A megfelelő billentyűzet kiválasztásához kérnék egy kis segítséget. A legfontosabb szempont az ár lenne nekem, semmiféle speciális igényem nincs. Megtanultam a tízujjas vakírást, de annyit nem használom a számítógépet, hogy megérné pl. egy mechanikus billentyűzetre beruházni. Játszani is szoktam ráadásul a laptopon, az meg pont másfajta igényeket támaszt egy klaviatúra felé. Egy szó mint száz, egy olcsó, de relatíve megbízható billentyűzetre lenne szükségem. A kérdésem az lenne, hogy van-e bármilyen jelentős különbség egy jó nevű gyártó alsó kategóriás billentyűzete és egy Tesco-ban / Auchanban vásárolt termék között. Tudtok ajánlani egy best buy billentyűzetet a 'hűdeolcsó' kategóriában?
[max 2000 HUF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest