- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
1-2 hónapon belül szeretnék autót vásárolni. Többnyire városban használnám (vidék) és évi 10k km-nél nem nagyon mennék többet vele, így nyilván a dízelek kilőve. Család még nincs, így nem fontos, hogy óriás legyen.
1M Ft-ig gondolkozok jelenleg, de ha nagyon kell kicsit megtoldom.Amiken eddig gondolkoztam/tetszenek:
- Opel Astra G: van egy a családban, elvagyunk vele, de a motorjával ráfáztunk kicsit, mert generálozni kellett (1.6 X16XEL). Egyébként én szeretem.
- Peugeot 206: a másik kiszemelt, talán jóval a fentebb írt ár alatt megkapnám. Mondjuk a 190 centimhez és 100+ kg-hoz kérdéses, de majd kipróbálok egyet mennyire kényelmes.
- Újabb Swift.
- Toyota Avensis
- Volkswagen Golf IV: az 1.4 és 1.6 benzinről nem sok jót olvastam.[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz Gergőke88 #96694 üzenetére
Nem céges autó volt. Egy mentősé volt, Pestre való utazásra használta. Azt hogy a képen éppen milyen mellények vannak rajta, nem tudom.
trassher: Köszi. Igen sajnos ilyen extrák nincsenek. De rendszeresen szervizelve volt, második tulajos...szinte új téli gumi szett, egy JVC rádió. Szerintem jó ár volt érte. Többet nem nagyon tudtunk alkudni.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Megtörtént a kocsivásárlás!
Ő lett a nyertes végül. 500-ért sikerült elhozni. Vezetett szervizkönyve van. Olajcsere 10k kilométerenként volt és lesz is. Vezérlás 25k kilométerrel ezelőtt volt. Törzskönyv is rendben van, nem úgy mint annál amit csütörtökön néztünk.
250k kilométer van benne, itt-ott azért meg is látszik rajta. Foglalkozni kell vele. Sajnos a hátsó kerékívnél rohad a kicsike, ezt majd orvosolni kell minél hamarabb, de kezelhető. Az autó nagyon jól húz, a gázt nekem még kicsit szoknom kell.
Az utastér is szép állapotban van, ülések nincsenek kiülve, kényelmesek. Kormányzás is rendben. Hátul néha nyikorog valami, arra is rá kell majd nézni.
A festés hagy némi kívánnivalót maga után, de egy alapos mosás után jobban fog kinézni - még nem volt rá idő. Tiszta pesti szmogos poros, szutykos.
Járt hozzá egy 2 szezont használt téli gumi szett is. Először azt hittem újak.
Nem tudom mit akartam még írni....
Ja igen, van benne egy JVC CD-s rádió is, elég jól szól szvsz. Extrák nincsenek - nincs el. ablak, klíma, de ennyiért ezt sikerült.Szóval ez lett végül. Összességében elégedett vagyok, illetve elégedett a család.
Képeket majd megpróbálok minél hamarabb készíteni és felölteni.
-
bajaki
őstag
Otthagytuk. Nem megyünk bele kétes üzletbe.
-
bajaki
őstag
Srácok. SOS
Van egy király Astra 500-ért. Ennyiért elvihetnénk, de nincs törzskönyv. A tulaj a veje autokereskedésének a nevére vásárolta meg az autót. Ilyenkor bevonják a törzskönyvet?
Azt mondja ha megveszem akkor nekem fogják kiküldeni.
SOS
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz #16514048 #96496 üzenetére
Hasonló válaszra számítottam. Akkor körülnézek az 1.6-osok között, hátha van valami 600-ig.
Ennyiért ez reális?
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Erről vélemények?
-
-
bajaki
őstag
Opel Vectra
Ezekről vélemény?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectra_b_1.6_16v_cd_friss_vizsga-8332704
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra/opel_vectra_1.6_gl_plus_magyar_auto._hibatlan-8351355
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectra_b_1.6_16v_gl_megkimelt_allapotban-8022709
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectra_b_1.6-16v-8197245
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra/opel_vectra_1.6_16v_cd-8310666
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz kalmanchris #96160 üzenetére
Igen a Vectra-kat kezdtem nézegetni közben. Valószínű, hogy valami Opel lesz...
-
bajaki
őstag
válasz kalmanchris #96157 üzenetére
Erről vélemények?
-
bajaki
őstag
Én egy Mercedes 190d-n tanultam...1 éve.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Autóvásárlás előtt áll a család.
500-600e Ft-ot szánunk a dologra. De jobb lenne ha mindennel együtt benne lenne a 600-ban a dolog.
4-en vagyunk, valami 5 ajtós kellene. Nem is vagyunk kis termetűek, szóval valami kényelmes járgányra lenne szükségünk.Faterral még nem sikerült erről beszélni, hogy mit is kellene, de én most szerintem bele fogom magam ásni a témába. (laikusként) Nem vagyok nagyon otthon a dologban...milyen márka, benzines, dízel...ezért vagyok itt.
Első körben ami nekem tetszett és elfogadható áron láttam: Skoada Octavia.
Régen volt egy Opel Astra-nk (F-es). Az sem volt rossz. Gondolom azt 300e körül már lehet kapni szép állapotút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)