Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
válasz TechN7ne #30999 üzenetére
Láttam sok üzeneted, mikor ötven hozzászóláson át taglalod, miért ne vegyenek AMD kártyát a többiek, mert az instabil, és hogy ez a Milyen VGA-t vegyek topic a "Radeon" topic, ahogy említetted, mert mindenki AMD-t vesz, bár érveket nem írtál arra, hogy miért instabilak, mindenki szétoltott.
Nem értem, hogy érted, hogy te tudsz tanácsot adni bárkinek velem ellentétbe, minden írásodat javítja valaki, amikor B75-ös lappal ajánlod az i5 3570K-t és még sorolhatnám tovább, ha kicsit visszakeresgélnék, de nem érdekel. Sok kifogásolható nincs abban amit írok, nyilván néha hibázok, ahogy mindenki más.
Tény hogy nincs közöm hozzá, ahogy neked sincs hozzám, csak pusztán tényeket közöltem veled, ha már letámadsz. Senki ne mondta, hogy ne írogass, el sem tudod képzelni, hogy ahogy írtad te engem mennyire hidegen hagysz.
"Mr. Nagy okos,Szakember úraság"- nagy a képzelőerőd, hogy ilyen jelzőkkel illetsz, de legalább tudok írni veled ellentétbe.
Érdekes, hogy nem lehet hozzászólni a logout "írásodhoz", félsz, hogy ott még többen szétoltanának a copy-ért..
Én itt be is fejeztem a témát, mert nem OFF-olok, meg teljesen felesleges neked írni, ha szeretnél valamit ott a privát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest