- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
Köszönöm!
Az alaplap amit írtam az egy előzőleg általatok ajánlott lap egy másik gépbe, amit nemrégiben össze is raktam. Azért lett az választva, mert szükség volt egy nyomtató miatt a parallel portra is.
Ebbe a gépbe mehet másik lap is, amin nincs ilyen port.SSD-ből nem vagyok képben még nem használtam. Az általad ajánlott Crucial mint márka is ismeretlen teljesen. Ezekhez adnak valami beépítő keretet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 10600 / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- Félkonfig eladó! I7-6700k 16Gb DDR4 BeQuiet! Pure rock MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC
- Keresek használt Intel 10-12. gen. i5 IGP CPU-s félkonfigot alaplappal, lehetőleg 1-szer 32GB-tal
- Eladó vagy csere Ryzenre!
- Gamer PC! Ryzen 5 2600 / RTX 3060 8GB / 16GB DDR4 RAM
- Gamer vas ROG 4070Ti Super 16GB, Ryzen 7 5800x 3D