Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#155005) PiszokAlfréd


PiszokAlfréd
tag

Üdv, sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy gép összeállításához, nem az enyém lesz, a srác pedig nincs igazán otthon a témában, így engem kértek meg hogy segítsek.
A gépen azt hiszem legfőképp a játék menne, 99%-ban singleplayer, meg filmezés, de elvileg tanulásra is kapja, bár nem tudom van-e ennek jelentősége?

Ez lesz az első gépe, úgyhogy szüksége lesz mindenre, ház, táp, bill, egér, annyi hogy kap egy tv-t is, ezt használná monitorként.

Jó lenne ha beleférne egy kisebb ssd+hdd is.
Full hd felbontáson gondolkodjunk, ha netán 4k lesz a tv, akkor is jól használható a full hd, másrészt a keret nem teszi lehetővé hogy 4k-ra építsünk.
AMD, Intel, Nvidia, szerintem nem is hallott róluk, úgyhogy jöhet bármi, csak próbáljuk kihozni a kerethez mérten a legjobbat.
Ami egyébként még sajnos nem fix, de olyan 250 ezer ft-ot szánnának rá.
Ja, meg annyi még, hogy sajnos nem tudunk online boltokból rendelni, egy helyi üzletből kell megvenni mindent, úgyhogy -gondolom- pár százalékkal magasabb árakkal kell számolnunk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.