Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Teaway #62956 üzenetére
Szerintem az Asus Z97-A.
"3 hét szabin vagyok" A fene a jó dolgod!
Én már egy hetet ellőttem, a következő egy hét meg csak jövőhéten kezdődik!Bazinga!
-
Apollo_21
addikt
válasz Teaway #63203 üzenetére
Ha nem olyan nagy a ráfordított + összeg én biztos "Z"-t vennék.
Főleg ha az ára miatt nem megy más hardver rovására....
Később kedvet kaphat tuningra, akkor meg ott a lehetőség; én biztos meghagynám a lehetőséget arra h később bekockuljak és csak proci cserélvel járjon[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Viperator
őstag
-
marco0007
aktív tag
válasz Teaway #63238 üzenetére
Nem válasz akart lenni....
Sziasztok! Gondoltam itt is megkérdezem. Hamarosan érkezik a 4690K-s procim és igazából még mindig nem tudtam alaplapot választani hozzá. Erről az alaplapról van valakinek tapasztalata? [link] De meghallgatok más ajánlatot is szívesen 30K környékén! FONTOS! Egy kártyás rendszerhez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz Teaway #63247 üzenetére
Érdekes felvetés... Hogy ha egy PegAsus-t akarnék venni, akkor azt vennék (ha lehetne ), nem egy alaplapot.
Tudom, hogy már itt is a névért (meg talán az alaplapok közti 1. helyért, már ami az eladásokat illeti, bár ha jól emlékszem, akkor már a Giga befogta őket) kell a plusz lóvét kicsengetni.
Az lehet, hogy a neve onnan van, de nekem elég egy jobb "versenyló" is, megfizethetőbb áron.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
bluyoo
nagyúr
válasz Teaway #63345 üzenetére
Nem egy vasba tettem az 550-est (köztük a sajátomba is), legtöbbjébe elég lett volna a 450-es is ... szóval tényleg nagy marhaság nem forgalmazni. Szerintem nagyon is keresett lett volna a ~14K-s árával.
De azért az 550-es is elég jó vétel még túlméretezve is, ~16K, jó hatásfok, egyágas, 5év garancia .....(#63346) Marky21
Szívesen!Bazinga!
-
Viperator
őstag
válasz Teaway #63598 üzenetére
Én is ezt kaptam, de talán kamu, hogy "nem lehet már beszerezni a disztribútoroktól" és "a belátható időn belül nem fognak tudni leszállítani!"
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
-
KillerKollar
őstag
-
-
smiti
veterán
válasz Teaway #63791 üzenetére
Eredetileg az MSI volt a kiszemelt, és ha nem jön össze az Asus akkor természetesen ő lesz.
Gondolom nem sok különbség van köztük minőségre illetve tudásban. Bár MSI lapom még sosem volt.
Bár amit észrevettem eddig, hogy az MSI-n 6 db sata csati van az Asus -on pedig csak 4, illetve az USB csatlakozók számában vettem észre különbséget, hogy az Asusnak kettővel több van.
[ Szerkesztve ]
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz Teaway #63933 üzenetére
Félre értetted. Nem azért szimpatikus, mert van rajta PCI (tudom, hogy a H97-es lapok 90%-án is van), hanem mert a másik kettővel kb 1 árban van és azokkal szemben számomra ez az egyik fő előnye.
A H97-Pro Gamer is terítéken volt, mikor még 32k volt az ára... Most 36-38k... A Z97-A is 38k, szóval akkor már inkább az utóbbi (legalábbis nekem komolyabbnak tűnik, mint a "Gamer" deszka)
alfiboy (#63934
Akkor ezek szerint már nem úgy csinálják, mint az én X-48 DQ6-os lapomnál. Akkor vettem meg, amikor már kifutó széria lett, de még akkor is csak a legelső BIOS volt rajta.Kérlek, 5 percen belül szerkeszd az előző hozzászólásod!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Teaway #63999 üzenetére
EZ egy normálisan felszerelt és lehűtött deszka,minőséginek is látszik,biztosan ezt fogom választani,nagyon szépen köszönöm!
Két pozitív tulajdonsága van a mostani Asus deszkámnak számomra,tetszik az Asus logós Windows betöltés,és az integrált hangkártya iszonyat jól szól,az utóbbi nagyon fog hiányozni.
BomiBoogie,bluyoo köszöntem nektek is!
(#64005) BomiBoogie Persze,csak ugyebár az plusz kiadás.
USB-s hangcucc lesz,manapság már korszerűbb megoldás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Újszerű - ASUS Prime A320M-K AM4 alaplap
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz (KF560C36BBEK2-32) - 2 év mysoft gari
- Kingston Fury Beast 128GB DDR4 (4x64GB, 3200MT/s)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest