Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz Dtomka #23487 üzenetére
hali,nekem egy ide-s dvd iróm van és h67 re cserélem a rendszert,egyedül az asus gyárt olyan deszkákat ahol még van 1 db ide csatlakozó!nekem egy h67-m s asus lesz...ha megkapom egyáltalán ezután a sandy-botrány után...
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
atti_2010
nagyúr
válasz Dtomka #23589 üzenetére
A Sandynak az IGP-je egy kalap sz@art sem ér, és most nem is kapsz alaplapot áprilisig a SATA vezérlő hiba miatt.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
jockas
senior tag
válasz Dtomka #23589 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az Asrock lapok az Asus lapok olcsóbbik verziói. Kb. 30 ezerig el tudok menni, így inkább egy kicsit veszek drágábbat, mert elsősorban megbízható gép kell.
Gondolom tuningolni akarod a K-s proci miatt. Vagyis ha tuningolni akarod, akkor mindenképpen P67, mert H67-el nincsen tuning. A VGA-dat csak azután add el, miután vettél másikat (P67 esetében természetesen) vagy kérj kölcsön addig egyet. Mert ha tuningolni akarsz, akkor a H67 nem neked való (és az integrált vga csak ebben megy).
Nekem az a gondom, hogy az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy a H67-re úgy tekintenek, mint egy 10 ezres alaplapi chipkészletre, hogy nem kell rá eSATA meg 3-4 PCI-E...ha így van, akkor P67-et kell vennem +5-10 ezerért... (pedig én nem akarok tuningolni...)
Edit:
atti_2010! De ahhoz pont elég, hogy amíg megérkezik az új vga, addig tudsz filmet nézni, emailt olvasni vagy éppen fórumozni...stb. (és az alapján amit írt ez a helyzet és nem az, hogy az integráltat akarja használni hosszú távon)
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Dtomka #23669 üzenetére
Szerintem várd meg az áprilisi hónapot,mert amúgy is akkor kapsz vagy kaphatóak lesznek az új javított lapok.
Intelre 3 év gari van,az Asrockra 2 de nem rosszak olykor olcsóbban kínálnak olyan tudást ami a drágább Asusban van csak. Talán meg kéne nézni az intelnél van e IGP vagy ehhez hasonló mert azok PH67-nak fele meg. -
atti_2010
nagyúr
válasz Dtomka #23671 üzenetére
Azt a 2-3 hetet én erősen kétlem, még csak most kezdik gyártani a csipet, biztos nem Magyarba érkeznek az első darabok.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
emitter
őstag
válasz Dtomka #23703 üzenetére
Az Asrock G31M-VS2 jó vétel?
-
bluyoo
nagyúr
válasz Dtomka #62293 üzenetére
Hi!
A megfelelő lap pedig a két CPU-tól függ. Ha nem lesz "K"-s CPU akkor a H97-es chipset-el ellátott lap lenne kézenfekvő.
Általában a wifi-vel, bluetooth-al ellátott lapok nem épp az alsó kategóriában helyezkednek el, és így általában jók is. Ha kihasználnád akkor jó választás lehet egy ilyen lap. Bár ezek nélkül is jó lapok, pl. a felhozott Z97-PRO(Wi-Fi ac) is egy elég jó vétel.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Dtomka #62317 üzenetére
"de jobb ha K-s, mert azok még jobban fogják tartani az árukat" Hát ebben nem vagyok olyan biztos, sőt .... Személy szerint pl. pont "K"-s CPU-t nem vennék szívesen használtan. Ki tudja mit csinált vele a delikvens ...
Szinte együtt érkezik az Intel Broadwell és a Skylake
Hogy pontosan mikor jelennek meg azt én nem tudom.
De ahogy a cikkben olvashatod előreláthatólag lesznek DDR3-as lapok is a Skylake-hez.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bajzal
őstag
válasz Dtomka #62317 üzenetére
Szia!
Bocs, nem szeretnék kötözködni de szerintem is értelmetlenség MiniITX-es alaplapot rakni atx-es házba ha úgy sem akarsz helyet foglalni, ja és nakos Z97-es alaplapot rakott a gépbe. [link]
Ja és K-s i7-hez én is Z97-et ajánlanék, mert akkor már lehet tuningolni is, meg azért "illik"[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dtomka #62338 üzenetére
Tudom én, hogy jók lesznek, de én leghamarabb az utána következő generációra váltok.
Én mindig azt nézem, miben javul a felhasználói élmény.
Ha semmiben, akkor felesleges pénzkidobás.A legutolsó ilyen értelmes fejlesztés az SSD volt, a többi területen kb. stagnálnak a dolgok.
Még az Oculus Rift és társai lesznek érdekesek.
Oké, persze, mindig jönnek ki AAA címek kicsit nagyobb gépigénnyel, szebb grafikával, de az még kevés.
-
bluyoo
nagyúr
válasz Dtomka #62338 üzenetére
Majd ha megjelennek .... addig csak találgatnak.
(#62331) jim bcs
Igen várható volt hogy egyik nagy cég sem hagyja ki a"divatot".(#62332) BomiBoogie
Viszont a legtöbb jó lapra már rányomják a "gamer" jelzőt. Szóval akár érdemes lehet befektetni, még ha nem is játszik az ember minden nap. Bár inkább TUF!Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Dtomka #62424 üzenetére
"az Asrock szinte már Asus"
ez elég meredek kijelentés volt, soha nem lesz még csak a közelében semami miatt az asus-hoz hasonlítják, tömören:
Az Asus-ból vált ki 2002-ben, előtte az Asus tesztüzeme volt valamint azokat az alkatrészeket használta fel lapjaihoz kezdetben amelyek nem érték el az asus minimum minőségi tűréshatárát. Ami közös mindkét cégben, hogy elvileg még mindig mindkettő feje egy tulaj, ez a Pegatron nevezetű vállalatocska és ő mondja ki mindenre az áment. Anno az asus Pegasus néven kezdte volna de ezt hosszúnak találták így asus lett, a Peg-ből pedig az anyacég lett.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz Dtomka #63754 üzenetére
Kérdezz rá Katt777 -től, hogy mik a tapasztalatai. Ő, ha jól emlékszem tüzetesen kipróbálta/tesztelte a saját lapján (ugyan az a WiFi).
(#63750) Travelos
+1 a H97-Pro -nak.(#63751) Rathrol
40K-ból az ASRock Z97 Extreme4, vagy az MSI Z97 GAMING 5 is megvan.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bombibmw
veterán
válasz Dtomka #63765 üzenetére
De én voltam.
Nem is lenne semmi probléma,ha nem kétszer hívtam volna fel őket és kérdeztem volna rá,hogy ugye megkapom.
Igen,megkapom,mondták,erre küldenek egy xaros emailt,hogy ők sem kapják meg,amikor már vissza lett igazolva nekik.
Ez nem szerencse kérdése,szimplán hülyének nézik az embert. -
jeni
félisten
válasz Dtomka #90370 üzenetére
a Z170 is támogatja a az i7-7700K-t!
Asrock Z170 Extreme 6 lapom volt és abban pöpecül ment a i7-7700K
amit még árban teljes körű garival megvehetsz,levásárolhatsz.
sőt ha jó árban eltudod adni akár a 8600K is megveheted.talán még a Ryzen rendszerre is átmehetnél.
ha nem váltanál akkor:
Gigabyte z270x Gaming 7 (aprón) esetleg más z270
a Z170 lapok a boltokban tudtommal már kifutottak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest