Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
hát ezzel a mindenből a legujabbat + leggyorsabbat stb. én sem értek és értettem soha 1et (mondjuk anyagi okai is vannak h csak félig legyen off a hsz
) sose volt csúcsgépem, mindig olyan volt ami elég arra amire kell... (na jó most kicsit jobb van, mert az 1,9Mhz-t már nem használom ki, max a seti, de ez gyakorlatilag majdnem ingyé volt 1G->1,9G), sőt megfogadtam h 3évig nem újitok gépet, csak ha valami besz*ik. minek? jáccani max bw, arra mág 1 500as is bőséges, netezni szintén, filmre nemtom mennyi kell, olyan 1G elég oda is sztem másra meg nem használom. akkor meg télleg minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) sose volt csúcsgépem, mindig olyan volt ami elég arra amire kell... (na jó most kicsit jobb van, mert az 1,9Mhz-t már nem használom ki, max a seti, de ez gyakorlatilag majdnem ingyé volt 1G->1,9G), sőt megfogadtam h 3évig nem újitok gépet, csak ha valami besz*ik. minek? jáccani max bw, arra mág 1 500as is bőséges, netezni szintén, filmre nemtom mennyi kell, olyan 1G elég oda is sztem másra meg nem használom. akkor meg télleg minek?