Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Igen, ahogy a kolléga is írja lentebb, ha nem állítasz be semmit, akkor a pppoe automatikusan is 1480-ra áll be.(Nálam ez történt T-s nettel)
Ha nem lehetne szabadon állítani, az egy kicsit meredek lenne számomra a ROS-től, bár ennyire mélyen nem vagyok elmerülve a rendszerben, jó tudni. -
ekkold
Topikgazda
válasz
bambano
üzenetére
Nekem is 1480-ra áll be az MTU, és nem én állítottam be ennyire. De kísérlet képpen megnöveltem az ETH1 MTU-ját 12 bájttal, és újracsatlakoztam PPPOE-vel, ezután 1492-lett az MTU. Így is jól működött minden. Ezután visszaállítotam az ETH1 MTU-ját 1500 bájtra, PPPOE ujracsatlakozás, és ismét 1480 bájtos MTU-val megy a PPPOE.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold