Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
byson55
tag
válasz
Alteran-IT #10558 üzenetére
Szóval szerinted nincsen értelmes multi az országban, de az én hsz-em sántít. Akkor szerinted pl. a garanciát mire adja a kivitelező? Segítek, nem csak az általa leszállított eszközökre, hanem az általa kivitelezett munkára is. Szerintem gondold újra, aztán ugorjunk...
-
bacus
őstag
válasz
Alteran-IT #10558 üzenetére
Szerintem engedjük el a témát.
Mérés nélkül is működhet egy hálózat. Azt állítani, hogy szar anyagokkal dolgoznak, ezért mérik le, hát ez se kis marhaság. Ha legközelebb kérnek tőlem hálózat kiépítést megkereslek, ha foglalkozol vele, érdeke, te is adhatsz árajánlatot. Ha a megrendelő igényt tart rá, akkor a munka végén hívok szakcéget, aki mér, dokumentál, stb. Én mérés nélkül is kérek dokumentációt ! Melyik kábel merre megy, melyik végpont hol van alaprajzon berajzolva stb. A mérés csak ennek a kiegészítése.
Ez a topik arról szól, hogy a kábelezés jó, aztán jönnek a gondolkodó emberek, hogy logikát is tegyenek rá. Ezen gondolkodó emberek lennénk mi, értelmesen megfogalmazott kérdésekkel!!, amikre esetleg nagyobb tudás/tapasztalat mellett értelmes választ lehet adni.
Hülye kérdésre én továbbra sem próbálok értelmes választ adni, ha olyan kedvem van kis trollkodás feldobja a topikot, ha meg nem olyan, akkor jobb esetben nem válaszolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő