- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
Köszi a gyors választ.
Hangkártyával és minőséggel valószínű semmi gond nem lesz, mivel tapasztalataim alapján a legyolcsóbb (akár gagyi 300-500Ft-os) külső usb-s hangkártyával is nagyon tiszta lesz a felvételi hang minősége és ahogy te is írtad a (márkás és minőségi) belső hangkártyák is könnyen felszedhetnek zajokat.
Közben keresgéltem és a puskamikrofon angolul = shotgun microphone.15.000Ft már sok lenne és a külső tápos / elemes megoldás is macerásan hangzik.
Rákeresve találtam egy talán tűrhető típust:
Andrea Communications SG-100 Unidirectional Shotgun Microphone
Bár jó lenne ennél is olcsóbb, de nem találtam jobbat. -
salytmasztor
aktív tag
Alapszintű felhasználásra keresek olyan mikrofont, amelynél minél kevésbé hallatszanak be a külső zajok és csak irányítottan a hangom megy át, a környező hangok nem. (Unidirectinal vagy shotgun microphone a megnevezésük?)
Bár másodlagos dolog az ár, de ha lehetséges olcsóbban jobban szeretném megúszni, mint drágán, illetve méretre minél kisebb lenne a jó, hogy elférjen a billentyű és az asztal széle között (kb 5-10cm).
Remélem tudtok pár tippet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest