- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Szakos90 #117 üzenetére
Szerintem a Te esetedben egy kardioid karakterisztikás dinamikus mikrofonra volna szükséged egy asztali állvánnyal. Persze ahhoz erősítő is kell, bár az manapság már mindenkinek van. Én is olyat vettem, csak az erősítőm kevés hozzá ezért eladósorba is került. Viszont én csak gameplay videózok egyelőre, szóval egy headset-el is beértem.
Na de egy 20-as keretből már egész faszákat lehet venni. Viszont egy jobb asztali mikrofon állvány sem 2 fillér.Reklám helye: Az említett mikrofon egy AKG D44S dinamikus kardioid karakterisztikás mikrofon. 10k-ért adom, ha érdekel plusz a legolcsóbb állvány amit be lehet szerezni mellé egy kn-mictable10 -es + 600Ft.
Na ezek után senki sem fogja nekem elhinni, hogy nem azért írtam a hozzászólásomat, hogy eladjam a cuccaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest