- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Szakos90 #117 üzenetére
Szerintem a Te esetedben egy kardioid karakterisztikás dinamikus mikrofonra volna szükséged egy asztali állvánnyal. Persze ahhoz erősítő is kell, bár az manapság már mindenkinek van. Én is olyat vettem, csak az erősítőm kevés hozzá ezért eladósorba is került. Viszont én csak gameplay videózok egyelőre, szóval egy headset-el is beértem.
Na de egy 20-as keretből már egész faszákat lehet venni. Viszont egy jobb asztali mikrofon állvány sem 2 fillér.Reklám helye: Az említett mikrofon egy AKG D44S dinamikus kardioid karakterisztikás mikrofon. 10k-ért adom, ha érdekel plusz a legolcsóbb állvány amit be lehet szerezni mellé egy kn-mictable10 -es + 600Ft.
Na ezek után senki sem fogja nekem elhinni, hogy nem azért írtam a hozzászólásomat, hogy eladjam a cuccaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest