Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Köszönöm a hozzászólásokat! Ebből itt rohadt nagy kavarodás lesz szerintem Tehát elképzelem, ahogy Jani bácsi érkezik a stopptáblához biciklivel és megáll és nézi, hogy mi van...már ha megáll. Rengeteg mezőgazdasági gép közlekedik. Egy 7 utcás kis településről van szó, tényleg sokszor arra megy mindenki, amerre néz. Egyébként egy szomszédos 10e lakosú városban volt egy pont ugyanilyen, ott inkább kiegyenesítették a felsőbbrendűt. Itt is elvileg azért reklamáltak sokan a lakossági fórumokon, hogy a szürke autóhoz tegyen stop táblát és ne elsőbbégadás kötelezőt, mert gyakran kimentek mások elé. Viszont a zöld nyomvonal köt össze úgymond két várost, így valamilyen szinten érthető is.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz -=RelakS=- #62146 üzenetére
"jobbra indexel akkor is, ha egyenesen megy" OK, bár ebben már volta ellentmondások a vita során. Ha a 3-as meglátja, hogy az 1-es jobbra indexel, akkor a 3-as honnan tudja, hogy merre akar menni a két lehetőség közül? A stop nem azt jelenti, hogy addig áll ott, amíg senki nem lesz a kereszteződésben. Mi a helyzet a sárgával (2)? Ő balra indexel, ha egyenesen vagy ténylegesen balra megy? Mi van a stop táblással (3)? Ha egyenesen megy, akkor a felsőbbrendű irányába kell indexelnie? Rengeteg lehetőség kipattant itt a fejekből, de lehet csak túl lett gondolva. Én direkt nem is jelentek ki semmit, csak a kérdéseket teszem fel.
@maajsz Korábban kezdtem írni, mint láttam volna a hozzászólásod.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! A mai nappal forgalmi rend változás történt kis településünkön, ahol eddig is sokszor indiaiak módjára közlekedett a nép. Máris kialakult kis vita, hogy miként kell majd itt közlekedni és elsősorban az index használatát illetően. [kép] A zöld vonalas rész lett a felsőbbrendű út, ami ugye az "egyenes". Vélemények?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest