- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
válasz Integra #7252 üzenetére
Mennyi pénzt kereshetne a rendőrség, ha csak egy pár ilyen helyre fényképezőgépet tesznek, egy csalival, aki megpróbálna átkelni a járdán. Minden szarházit 5000-re büntetni. Milliókat kaszálnának naponta.
Más: Kár, hogy nem lehet sehogyse büntetni(meg bizonyítani), hogy majdnem elütöttek. Gondolom nem csak nekem volt több tucatszor olyan helyzetem, hogy szabályosan közlekedve, csak a reflexeimnek köszönhetem, hogy nem ütöttek el. Kétszer meg már elrántottam mást a kocsi elől. Olyan jó lenne, ha valahogy tudatosítani lehetne az agresszív vezetőkkel, hogy attól, hogy ők nem sérülnek meg, még mást veszélyes helyzetbe hoznak a f*szkodásukkal. Például, ha valaki olyan helyzetbe kerül, hogy frontálisan ütközne, gondolkodás nélkül felhajt a járdára, nem is mérlegelvén, hogy elüt-e 20 embert, vagy nem.
Talán jó megoldás lehetne ezekre, hogy a jogosítványt kötelezően megújíttatnám minden x évben (pl.3v. 5). Ez plusz bevételt jelenthetne az államnak az autósok részéről, viszont potenciálisan kisebb veszélyt a gyalogosokra és másokra.
Ha nem értetek ezzel egyet akkor kövezzetek meg, de szerintem mindenkinek joga van ahoz, hogy biztonságosan eljusson a-ból b-be.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tesla topik
- PS Vita / PlayStation TV
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest