Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
A téma nyílván sokat kárpótól. A Keresztapát is SD-ben dvd-ről simán megnézem

Canonnál jó a tömörítő és így nincs igazán kockásodás, kockás zselé, ez marha sokat számít. Mindezt aszem 50mbps mellett. A részletesség meg a sokat használt kicsi mélységélességgel jól leplezhető.
Végső kérdés kinek hol van az ingerküszöbe, mi számít egy váz videójánál. -
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
A téma nyílván sokat kárpótól. A Keresztapát is SD-ben dvd-ről simán megnézem

Canonnál jó a tömörítő és így nincs igazán kockásodás, kockás zselé, ez marha sokat számít. Mindezt aszem 50mbps mellett. A részletesség meg a sokat használt kicsi mélységélességgel jól leplezhető.
Végső kérdés kinek hol van az ingerküszöbe, mi számít egy váz videójánál. -
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ha több kamerád van de különbözőek az nem profi, de ha egy kamerád van az igen? Nem sértődök én meg, mert nem írtál semmi személyeset most, csak egész egyszerűen nem értem az érvelésed. Sem azt, hogy szerinted egy kamerával profibban meg tudnám oldani mint többel, sem azt, hogy a manuálok simán szarok, sem azt, hogy vegyek fujit
Meg az is érdekes, hogy szerinted a fujit leszámítva ma már az összes fényképezőgép bőven jó videóra, de a g6 meg gh2 nem számítanak "rendes" gépeknek... Szerintem a jelenlegi felszerelésem ár/érték arányban verhetetlen, és legutóbbi melónál színeket-kontrasztot mínuszba visszavéve, összehangolt wb-vel még különböző obikkal sem volt annyira eltérő az a7s, g6 meg gh2 videója, hogy vállalhatatlan legyen, meg szerintem ha még egy kis utómunkát is kap az anyag, biztos vagyok benne, hogy nem tudnád megmondani nekem, hogy melyik készült a sanyival és melyik a pannával... A profik persze biztosan egyforma kamerákkal dolgoznak, de én egy szóval sem említettem, hogy profi vagyok, meg ők nem is annyit költenek cuccokra mint én...
Ha te úgy gondolod, hogy egy kamerával jobban meg tudod oldani a koncertvideózást, hát hajrá, de én egy átlagosan 7 tagú bandára a 3-4 kamerát is kevésnek tartom. Egyszerű a dolog: ha belép két énekes egymást váltva-válaszolgatva egymásnak, hogyan veszed őket külön-külön kiemelve a többiek közül (mivel ugy-e épp rajtuk van a hangsúly) úgy, hogy ha utánna jön egy gitárszóló azt se késd le? Vagy szerinted, ha egy szál vázzal futok körbe mint állat, vagy simán totálban veszem állványról az egész bandát az jobban néz ki?
A vázaimmal meg továbbra sem értem mi a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest