Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Bakker, asszem el kell döntenem hogy eladom-e a 12-40-et, csak ketten jelentkeznek rá. Ha nepper lennék eladnám
így viszont döntésképtelen vagyok
-
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
válasz
scarabaeus #1639 üzenetére
igazatok van, pontatlanul fogalmazok. A raw-okat elnézve azon a szinten van. Lehet, hogy sokkal frissebb, csak ettől még a 3+ éves em5 szenzora is jobb - szerintem.
-
gorgo
őstag
Nekem még nagyobb gáz hogy a GM5 valami 3-4 éves szenzort kapott, és nem amiatt, mert nincs rajta pdaf mező. Ha lenne jó lenne, de nincs. És vázstabi sincs. Na bumm. Viszont van kukucska, és állatira kicsi (és azért még elmegy az a szenzor is de ennyi pénzért elvárék egy jobbat). Azaz kell-egy-ilyen - majd 2 ha parci alá esik az ára.
(és igen, KELL egy fw4.0 fuji XE2-re, alig várom már!) -
gorgo
őstag
válasz
Monya78 #1625 üzenetére
Vazz, nagyon komoly az Oly árpolitikája, végre ésszel tesznek dolgokat! Bakker 170k egy viszonylag új vázért! Cool! Tanulhatna a Fuji, meg a Pana, de ez persze esélytelen.
Egyszer megtapiznám ezt az em5II2-t. Meg a pana CX8-at dettó. Nagy kár, hogy nagyon kicsi vázra vágyok: GM5, amivel meg csak 2 baj van. Még k** drága, és elég fos szenzor van benne. Szarabb, mint a 3 éves em5-ben van.
-
gorgo
őstag
-
gorgo
őstag
válasz
Mercutio_ #1068 üzenetére
Igen, ez már a gyanúsan idióta ár. És volt vele rossz tapasztalat. Károsak az ilyen hirdetések, de mindegy.
Ma vettem 12-40-et, így megválnék apró pici fixeimtől, zoomomtól:
20mm f1.7 59.999 Ft
45mm f1.8 59.999 Ft
és
12-32/f3.5-5.6 63.999 Ft
Egyik sem garis már, de hibátlanok. -
gorgo
őstag
válasz
Marseille199 #1057 üzenetére
Ha sikerül vennem a héten 12-40-et (nem rajtam múlik), eladósorba kerül a 20-as, 45-ös és a 12-32 (ez most is eladó). Ha nem, egyenlőre várok...
-
gorgo
őstag
Szevasztok!
mi most a legóccóbb beszerzési forrás a 12-40/f2.8-ra? Fél-1 éves használt lenne a legjobb,de nincs sehol, legalábbis az irányjelzőn nem látok, meg itt sem. Vatera/stb. szarokat nem érek rá böngészgetni...
Illetőleg eladóvá vált a szeretett kicsi koszos sötét zúmom: Pana 12-32
. Első tulaj vagyok, számla, gari van (igaz németből vettem, ha valakit ez zavarna) alig használtam, baja szál se és nem is koszos, viszont nagyon pici!!! 77k huf.
-
gorgo
őstag
Hölgyek, urak, ha valakinek kedve támadna egy PanaLajka 24/f1.4-et venni, fájó szívvel megválok tőle. Szokásos tartozékokkal (sapik, napellenző). Aki nem alkuszik a 119eFt-ból, kap szütyőt is hozzá.
Garija lejárt, de amúgy hibátlan. Bp-en megtekinthető, vidékre futár vevő terhére! -
gorgo
őstag
válasz
hegyimorc #244 üzenetére
Ez abban a viszonylatban igaz, hogyha egy glasgowi mandró úgy lusta, hogy csak glasgowi mandrónak haljandó eladni mert lusta (ez esetben miért egy egész világ által használt rendszerben hirdeti?). Már ott nem igaz, hogyha egy londoni is megveheti! Mert nem hinném, hogy elmegy érte Londoból... Azaz kénytelen a glasgowi fütyi elballagni a tetves postára, vagy felvetetni a futárral, de onnantól meg csak az a különbség, hogy a címzetthez más karakterláncot ír.
(na jó, ott van a buktató, hogy egyszer utána kell nézni, hogy a kiszemelt futárcég szállít-e adott célországba, na, ezzel tényleg több, de semmi mással.)
Ami meg a tisztességesség részét illeti: aki kitesz e-bay-re valami kicsit is kifogásolható szart, az azzal kezdi, hogy itt meg itt kopott, satöbbi, mert kap olyan negatívot, hogyha nem egyszeri eladó, onnantól megszopta.
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest