- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Köszi, néztem azt is. Nem rossz az se. Na egy attól 15-25 centivel nagyobb, 7 személyes autó kellene igazán.

-
worxland
addikt
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Nagy nevekről volt szó. A BYD tényleg ígéretes, de hát majd meglátjuk.
-
worxland
addikt
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Oszt mégse megy nekik a Tesla kivételével.
-
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Szerintem inkább csak az segíti hogy nem SUV fölöslegesen nagy homlokfelülettel és nagy kerekekkel.
-
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Audi E-tront ne. Van ismerosm (ultem abban ), ami leerohadt ket honapra egy sieles alatt,es az Audinak fogalma sem volt mit csinaljanak. Az auto fel eves volt. Meg nezz szet neten, ahogy az Audi E-tron akkuja kb kicsusszan egy kisebb utkozes utan, oriasi karokat okozva. Az az auto nem jo!
-
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Vagy van Peugeot kabáttal is.
-
tthom
senior tag
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Azért basszki, hogy ezek 2.5t tömeggel vannak.. Persze, nehéz az akksi, de akkor is. A végén figyelni kell a hidaknál a kiírást, hogy ráhajthat-e az ember.

-
bteebi
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Nem lenne az rossz... csakazár.
Használtan persze nem kizárt, hogy talán beleférne talán 1-2 év múlva. 
Ez amúgy egy megdöbbentően jó adatbázis. Még korábban találtam, bár akkor akku szerint sorbarendezve nézegettem az autókat. De nagyon jól lehet szűrni benne bármire. Mint ahogy az a linknél is látszik, ott pl. épp kombikra is.
-
bteebi
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Vóv, nem is rossz!
Utánanézek, mert első körben egész tetszetős. Köszi! 
Szerk.: Jobbnak tűnt elsőre, mint amilyen. Tetszeni persze tetszik, de nagyjából 17-21 millióba kerül, ami azért már egyáltalán nem kevés pénz.
És csak 54 kWh akku, az szerintem 300 km ha van nyáron. Azért kipróbálnám persze, de erre tutira nem cserélném le rá a régi csöves kombimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Használtan persze nem kizárt, hogy talán beleférne talán 1-2 év múlva.
Utánanézek, mert első körben egész tetszetős. Köszi! 
És csak 54 kWh akku, az szerintem 300 km ha van nyáron. Azért kipróbálnám persze, de erre tutira nem cserélném le rá a régi csöves kombimat.