Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivan15
senior tag
Es a benne volt gyari radioval rendben volt korabban minden? Mi a gyari radio pontos neve? Mert azt latom nem Bose van a kocsiban -ami azert könnyüve teszi a radiocseret egy adapterrel. 10 Polusu Audio csatlakozo nem is volt az eredeti gyari radioba dugva csak a kettö 8 polusu amikröl fenykep is van?
TIPP: a csatlakozo 7-es polusara -ami neked hianyzik ra szoktak kötni a szivargyujtorol a feszt, keress ra erre az infora a neten. Normalis esetben a 4,-es a feszültseg 12V, az 5 az antenna, 8 a földeles ezek megvannak neked, de a CAN bus vezerles hianyzik, ha hianyzik a 10 polusu csatlakozasod, ezert hogy a Radio bekapcsoljon kötik ra a 7-es polusra a szivargyujtorol egy masik kabelt (nincs mashogy CAN vezerles ha hianyzik a 10 polusu csati)
Nekem egyebkent Bose van, D2B kabelen keresztül mennek a hangszorok, ez mas mint a tied, ebben nem igazan van lehetöseg radio cserere, de nem zavar, mert jol szol
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebben az a furcsa, hogy a csatlakozónak, tök mindegy milyen, csak egy lába az ellátófeszültség. Azon vagy jön nafta, vagy nem, esetleg jön, csak kevés?
Mert ha a CD-t kiadja, akkor jön, de azt nem értem, akkor miért nem világít?
Szerintem mérj rá egy multiméterrel, a lábkiosztást simán ki lehet guglizni, és nézd meg, van e 12V?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...