Új hozzászólás Aktív témák
-
Puttyos
csendes tag
válasz
Batman2 #2749 üzenetére
Engem egyszer a Thököly úton a zebrán ütött el majdnem, egy kisebbségi tűzpiros ezerkettes. Lendületből rúgtam egy akkorát a hátsó ajtajába, hogy a haverom, aki ugyancsak úgy ugrott el előle, azt is hitte, hogy elütött. Jó nagyot szólt, de még ezután sem mert megállni a k...ög. Pedig kicsit, az arcát is megegyengettem volna.
-
Danny_L.hu
tag
válasz
Batman2 #2749 üzenetére
Hát az én fogam is fáj egy 300DT-re vagy ne adj Isten egy DTD-re, de olyan ritka itthon mint a fehér holló. Csak tudod mivel én választottam a 200D-t és tisztában voltam a tempójával, szal nem sírok az ereje miatt, nekem megfelel. Egyedül autópályán hiányzik a kicsit nagyobb tempó.
Hozzászólva a témádhoz, két eset lehetséges. Vagy elbamult a faszi és későn vett észre a zebrán így inkább nem satuzott, hanem kikerült, bár azért lassíthatott volna (sajnos már én is elbambultam egyszer, félre is álltam úgy berosáltam). A másik eset hogy egy igazi taj paraszt volt, Pesten elég sok ilyen van, nincs mit tenni, "ha nem tetszik, el lehet menni". Szóval akitől idéztem az már szedheti a sátorfáját és mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- MIUI / HyperOS topik
- Jövedelem
- VPN topic
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest