Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Acer Cloudmobile S500 idei 2013. júniusba lett véve (még garis) mennyiért lehet eladni?
Független, tokkal, fóliával eredeti állapotban.
Új ára 60k.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Jazzos
őstag
Sziasztok!
Teljesen új, bontatlan, független, 2 éves garanciával rendelkező Nokia Lumia 625 eladási ára érdekelne.
Köszi előre is!
-
HuMarc
veterán
válasz Carasc0 #4249 üzenetére
S Advance: Legyen inkább 24 900 Ft-ért meghirdetve. (MurdR)
Acer Cloudmobile: Nagyon jó kérdés, egyetlen használt készüléket nem találtam, ami alapján tudnék mondani valamit. Hirdesd meg 44 900 Ft-ért, aztán esetleg visszajelezhetsz, hogy mi lett vele
Lumia 625: Tokkal vonóval bontatlanul 49 900 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Heló!
Mennyit érhet egy Telenor R260 Telenor függő készülék. 0 perces, dobozban, új SIM kártyával, minden tartozékkal? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Független LG optimus L5 ii (E460), szlovákiában vásárolt augusztus végén, karcmentes kijelző és hátlap, az egyik oldalán egy kis horzsolással, minden tartozékkal, még 20 hónap garancia. Mennyi lenne?Maine coon
-
tibizje
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek egy 3 éves, garancia nélküli LG KP500-as telefont mennyiért lehetne eladni? Rendesen működik, megvan hozzá a CD-je is, csak a "ceruzája" nincs már meg.
-
AeSDé Team
őstag
válasz tibizje #4261 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek T-mobilos másfél éves OT-995 tartozékokkal együtt mennyit érhet? Gyári tartozékok megvannak, + van rajta fólia és vetem hozzá szilikon tokot.
Maga a telefon jó állapotban van, kijelzőjén egy karcolás van (kb. 1 mm hosszú, észre se lehet venni). Egyéb hibát nem ismerek.
CM 10.1-et futtat. És ha ez valamivel javít a helyzeten akkor: a proci simán bírja az 1,958 Ghz-et bármeddig.
(bocs hogy válaszban írtam, véletlen volt)[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz AeSDé Team #4262 üzenetére
25K környékén tedd fel
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Mennyit ér egy 17 hónapos, telenor függő, fehér Samsung Galaxy Mini S5570I (832Mhz)? Általános állapotban.
-
Smile8822
senior tag
válasz Hajas Mao #4264 üzenetére
8k ért már van de a legtöbb 10k ért megy.
Ha nem fontos az eladás 10k ra tedd ha gyorsba akarod eladni tedd 8k ra.[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szerintetek egy Telekom függő, hibátlan állapotú (új kijelző, új hátlap), garancia nélküli SE Xperia mini pro (nem x10!) mennyiért menne el? 10-12k reális lenne?
-
Akve
tag
Sziasztok!
Van egy LG G2 telóm, kb 2 hetes, t-mobilos 16GB fehér, hibátlan, + bontatlan füles, ajándék tok, stylus. Eladnám. /részletre vettem, adnék letiltás elleni garit is. / Szerintetek mennyiért vinnék el?
[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.
-
HuMarc
veterán
válasz pepe091 #4267 üzenetére
Xperia Mini Pro: Több is reális Hirdesd meg 14 900 Ft-ért!
LG G2: Értelemszerű okokból a részletre vásárolt készülékek nem túl népszerűek a használt piacon, főleg, ha 2 hetesek. Miért adnád el? Ha erre nem tudsz válaszolni, gyanakodni fognak a lehetséges vevők, akkor is, ha nincs mire gyanakodni. Hirdesd meg 114 900 Ft-ért!
-
karandip
tag
Eladnám Sony Ericsson xperia Play (r800i) telefonomat
Szép állapotú, képernyőn nincs karc, csak a nyomógombok kopottak. Sose volt megbirizgálva rootolással, unlockkal.
T-mobilos, minden amit adtak hozzá, továbbadom: töltő, füles, memóriakártya.
2011. novemberben vettem, vagyis már nem garanciás.
Annó 80k-ért vettem, 50-40k alatt nem szívesen válnék meg tőle. -
Smile8822
senior tag
válasz karandip #4272 üzenetére
Szia.
Hát akkor inkább tartsd meg mert 20k ért már van gyári függetlenűl.
20/23k ért is van szóval ha egy árat kellene belőni, és ha nem sűrgős az eladása akkor tedd 30k ra de annyiért nem fogják szerintem megvenni mivel 20k ért is van mint mondtam de egy próbát meg ér.
Egyébként ami korrekt ár lenne ha szép hibátlan 25k.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Van két Samsung Galaxy S Plus I9001-em, dobozzal, töltővel, egyik T-Mobiles, másik Vodafonos.
Kereten használatból eredően van csak kopás, mennyiért lehetne eladni őket?
Köszi! -
Smile8822
senior tag
válasz Ted_Beneky #4284 üzenetére
18/20k. Állapottól függően.
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
fi:zi'k
nagyúr
2,5 éves, tip-top i9023 Nexus S (S-LCD verzió) minden tartozékával mennyit ér most?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
Csabinzon
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért tudnék eladni egy teljesen új Sony Xperia L-t?
Fehér színű Vodás...
Most kaptam, de már van egy...
Köszi a segítséget! -
HuMarc
veterán
válasz Csabinzon #4292 üzenetére
Szia!
Szerintem hirdesd meg 49 900 Ft-ért, bár nem valószínű, hogy sok érdeklődő lesz rá. Az, hogy Vodás, egyszerre előny is, és hátrány is: Aki Vodához van kötve, annak előny, hogy 25 000 Ft-tal olcsóbban jut hozzá egy Xperia L-hez, viszont aki nem függ szolgáltatótól/egy másik szolgáltatótól függ, annak ez kiesik. A színével ugyanez a helyzet. Egyrészt ha valaki fehéret keres, az téged fog megtalálni, másrészt lehet, hogy lesz, aki pont a szín miatt nem fogja ezt választani
-
HuMarc
veterán
válasz Csabinzon #4294 üzenetére
Nem volt ez olyan gyors, illetve elképzelhető, hogy pontos sem, ugyanis a használt piacon elég kevés Xperia L-t találtam, így részben a szolgáltatói feltöltőkártyás árakra hagyatkoztam a becslésnél Ennek ellenére továbbra is azt gondolom, amit fentebb (egyeseknek lentebb) leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
hello.hasznalt,enyhen karcos,mukodo
--nokia lumia 720.-- nokia lumia 800.-- iphone 4s 16 gb..mind kartyafuggetlen,toltok nelkul mennyi lenne?!koszi.szegyen a futas,de faraszto...
-
Smile8822
senior tag
Tőltő és többi tartozék nélkűl elég nehézkes. Ha meg lenne minden tartozék esetleg gari papír akkor többet is érhetnének.
720: 45k + - 1 / 2 k
800: 25k
4s: 75-80k[ Szerkesztve ]
-
hariboh
tag
Sziasztok!
2 éves, habár hibátlan állapotú (végig tokban volt, 1 karc sincs rajta, illetve garancia lejárta előtt vad új kijelzőt+érintőképernyőt kapott) már nem garanciás Galaxy S2-ért mennyit lenne reális kérni?
Köszi a segítséget előre is! -
Smile8822
senior tag
válasz hariboh #4299 üzenetére
37k ért is van már de átlag ára 40k, de ennyiért full dobozos gyári kártyafüggetlen van karcmentes állapotú.
Ha sűrgős eladni tedd 38k ra ha nem akkor 40k.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest