Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Víz Elek
senior tag
Samsung S9
-
HuMarc
veterán
válasz Víz Elek #4804 üzenetére
1 Ft-ért megveszem tőled, ha állod a postát
Akár 80 000 Ft-ot is érhet, kérdés, hogy ennyiért lesz-e rá érdeklődő. Én a helyedben 75 000 Ft-ért hirdetném, és 70 000 Ft alá nem mennék le alkuban, vagy legalábbis nem sokat. De ez attól függ, hogy mekkora rá az érdeklődés, mert ha nem viszik, lehet, hogy le kell menned 60 000 Ft-ig.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Az alábbi dual-sim telóra kérnék egy árbecslést:
Lenovo A820 (EU-piacra gyártott, nem a belpiacos A820T változat, megy rendesen a 3G) doboz, tartozékok, töltő + ráadás féltok, kijelzőn friss fólia, 8GB-s SD-kártyaBelső ram átparticionálva (az egészet a rendszer használhatja) cappa72-féle CP4.2 v2 rom van rajta.
A készülék hibátlan, 6 hónapos, tmallbox-ról beszerzett, Kijelzőn semmi karc, a burkolat is sérülésmentes, kivétel a power és a hangerő fel gomb, azon megkopott a festés a körömmel nyomástól.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
SLYM
veterán
sziasztok, mennyit kérjek aprón egy iphone 3 GS-ért betört kijelzővel, kicsit karcos hátlappal, egy kiesett hangerő szabályzó gombbal, amit valszeg csak vissza kell ragasztani, egyébként így is működik körömmel, plusz a némítás gombbal is van valami. minden más jó rajta. köszi
-
Smile8822
senior tag
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok!
Ujgsmből két hete vett karcmentes BlackBerry Z10 mennyibe kerülhet? 2 év hu garancia van rajta. Én 69000 ezret fizettem érte.Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Smile8822
senior tag
válasz ted_mosby #4815 üzenetére
50k ért több is van már.
De ez függ sok mindentől függőség Gari állapot...stb
Mivel a tied szinte új, független, és bőven garis így akár 55k körűl is érhet.[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
xperiasigi
őstag
Hello.
Egy gyari garis szep allapotu 1 honapos wayteq talk 5h-t mennyiert lehetne eladni? 45-ezerert vettemIphone 6s
-
Smile8822
senior tag
válasz xperiasigi #4817 üzenetére
48k zsír újan...
40k reális érte.
Bár már van 35k ért is... de ha tényleg új állapotú akkor megérhet 40-t ha nem vinnék fokozatosan engedj belőle.[ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
sutyesz96
őstag
Reális ezért ez az ár?
Köszi előre is!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Smile8822
senior tag
válasz sutyesz96 #4820 üzenetére
35/40k között van már magyar függő és független is.
Az a helyzet hogy megérhet annyit csak aki kiad 35k -t az ki ad 1/2k val többet így már nem a tieidet veszi, viszont 30k ért szerintem előbb vevőt találnál rá, bár én biztosan nem adnám el annyiért.
Más oldalon ezeket 50k alatt nem adják.[ Szerkesztve ]
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Samsung Galaxy Express, t-mobilos, fél éves, karcmentes mennyit ér?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
adam0078
csendes tag
Üdv.!
Egy Telenoros ZTE Blade III-ről van szó.Két sarkán lekopott festék, pár karc a kijelzőn de egyébként tökéletes működés.2014 szeptemberben vásárolt,szóval még van garancia rajta!
További szép estét!
Ádám
-
Smile8822
senior tag
válasz adam0078 #4825 üzenetére
13/15k között van az áruk függőn,függetlenül minimálisan többet érhet 16/18k ért vannak azok. es
Ebben a formátumban 14k körül érhet.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
adam0078
csendes tag
Köszönöm a válaszod!
-
missmonroe
tag
sziasztok Árban mit gondoltok egy SE x10 miniről? zsebkarcos, a gombjai elől le vannak kopva (szériahiba), adok hozzá dobozt, töltőt, fülest (kicsit használt), egy bontatlan hátlapot és a gyári tokját/zsákját. Meglestem, és elméletileg egy kijelző cserével lehetne orvosolni a billentyűkopást (azzal cserélik), ami olyan 5000 körül van. 2 éves, egyébként totálisan hibátlan belsőre soha nem volt vele probléma.
-
sutyesz96
őstag
válasz missmonroe #4828 üzenetére
8-9k körül már hibátlan x10 mini pro van, így a tiéd ilyen állapotban szerintem nem nagyon ér többet 5-6k-nál, persze ez függőségétől is függ
De majd jönnek az ármesterek
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Smile8822
senior tag
válasz missmonroe #4830 üzenetére
5/7k között ebben az állapotban,de így inkább 6k.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Egy huawei y300 fél éves, telenoros, jó állapotban mennyit érhet?
-
MurdR
veterán
válasz missmonroe #4834 üzenetére
Inkább rakd fel 6-7ért, és írd oda hogy nincs alku, mert 10ért szépek vannak fent, amiket előbb felhívnak alkudozni.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Beáraztatni szeretnék egy iPhone 4 készüléket, 2,5 éves, gyárilag kártyafüggetlen, enyhén karcos, home gomb nehézkesen reagált, de egy kalibrálás után jobb lett.
Mi lehet a max. ár, és mi lehet a minimum ár, és mi lehet azaz ár amennyiért már nem éri meg eladni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
Smile8822
senior tag
válasz Víz Elek #4836 üzenetére
40/50k ért vannak állapottól függőségtől függően + nem árt tudni hogy hány gb -os.
Max 50k de van aki i4s-t ad 50/55k ért de viszont függőt.
Minimum ár hát 40k
Ami alatt biztos nem adnám oda az 40k.[ Szerkesztve ]
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Egy LG Optimus 4X HD 2013. szeptemberi, telenoros, jó állapotban mennyit érhet?
-
-
Ale27
csendes tag
-
HuMarc
veterán
„Pontosan ilyen” - ebből arra következtetek, hogy Vodafone-függő. Így én 25 000 Ft környékén próbálkoznék, de látom, hogy már hirdeted 22-ért. Így valószínűleg hamarabb el fog kelni, és ha nem múlik azon a 3000 Ft-on semmi, akkor nem vinném fel 2000 Ft-ért az árát.
Egyébként elég szűkszavú a hirdetésed, ha javasolhatom, írj egy kicsit többet, és érdemes képeket mellékelni konkrétan a te telefonodról, hogy lehessen látni az állapotát. Ezek csak javaslatok, de tapasztalatom szerint egy jól megírt hirdetéssel máris közelebb vagy az eladáshoz
-
Ale27
csendes tag
Akkor ebbe beletaláltam
Köszönöm Mesterek !! -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit megfordítva a dolgot Lumia 520-at keresnék. Mennyi a reális ára egy független vagy vodás, még garos készüléknek? -
-
dj79
senior tag
-
HuMarc
veterán
Én egy-két ezressel drágábban hirdettem volna meg, de végülis lehet, hogy így hamarabb elviszik.
Lumia 520: Én látok 20 000 Ft-ért T-s, és Telenoros, illetve 23-ért független Lumia 520-at. Szóval persze, vannak hirdetések, ahol +3-4k van az árán, de Smile8822 árai stimmelnek. Egyébként én 25-nél többet semmiképpen sem fizetnék használt L520-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest