-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz joey04 #62301 üzenetére
Szia!
Én most vettem egy LX100-at. Eddig nagyon nagyon megvagyok vele elégedve, szerintem könnyen tanulható és sok potenciál van benne.
Mivel eddig én is telefonnal fotóztam, a zoom hiánya nem érint, sem a fix kijelző.
Teljesen amatőr kézzel is sokkal vállalhatóbb képeket lövök mint telefonnal bármikor.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Köszönöm szépen a sok segítséget.
Sikerült az LX15-öt megnéznem, illetve LX100 hiányában a GX80 obival, hogy legyen viszonyítási alapom.
Az LX100 továbbra is nyerő, a méretét belekalkuláltam mint kötelező "áldozat".
Természetesen most már egy eladó sincs értelmes távolságon belül
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Köszönöm, ez nagyon hasznos volt 😊
Egy picit el is bizonytalanodtam, mert szimpatikus az lx15 ultra kompakt mérete, ami így valóban elfér egy zsebben.
Amire biztos fogom használni a jövőben :
Zárt tér, rossz fényviszonyokkal, elsősorban bárokban találkozón tárgy fotózás.
Tengerpart nyaralás, városnézés etc, nappal/éjszaka, amolyan all-rounder.
Illetve nagyon alap szinten szeretném megtanulni a fotózás alapjait is. Mindennapi használatra jó a telefon +gcam de ennél már többre vágyok.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Egy ideje olvasgatom a fórumot, szeretnék venni használtam egy kompaktot, amivel a telefonomnál lényegesen jobb képeket tudok készíteni és elfér egy övtáskában vagy kabát zsebben. Szeretnék tanulni és gyakorolni is vele, de alapvetően utazásokhoz, kocsmai fotózásokhoz használnám, blog /insta bejegyzésekhez, vagyis sokszor napközben velem lenne de nem szeretnék plusz egy táskát magamnál tudni
Régebbi gépek közül többen is ajánljátok és tetszik is az LX100. Méretre, kinézetre tökéletes, technikailag nem kérdés.
Árban használtan 100e körül mozog. Érdemes esetleg mást is megnézni ebben az ársávban?
[ Szerkesztve ]
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Köszönöm a segítséget vásárlás ügyben. Végül apám minden előzetes beszélgetés és tanács ellenére gondolt egyet és vett egy DMC-FZ72 -t. Használható ez vmire? - mert nekem elég bazárinak néz ki.
# ANTAL Tuning #
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Édesapám fejébe vette, hogy nyaralásra meglepi magát egy új géppel, amit a napokban meg is venne. Habár ő egy Nikon D3200 azt tervez, mivel tudom hogy kb csak "auto" val fog kattintgatni meg videózni úgy érzem egyszerűbb gép is megtenné vagy legalábbis könnyebben kezelhetőbb. Ezért is gondolkozom neki egy kompaktban.
100-150 között milyen típust mondanatok?
# ANTAL Tuning #
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest