Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rummer
csendes tag
Borzalmas kép alatt azt értem hogy napsütéses időn kívül,bármikor fényképeztem,kb minden 2. kép vagy túlexponált volt,vagy csak egyszerűen zajos,homályos,életlen képek születtek.Egyébként többnyire automatán használtam,már nem emlékszem pontosan,de ha jól emlékszem sok mindent nem is lehetett rajta állítani...Ugye a lényeg az lenne hogy ha veszek mondjuk egy canon sx-130-at,meg odafigyelek a beállításokra,tudok e mondjuk gyengébb fényviszonyok mellet is olyan képet csinálni,amiről nem egyből az jut az eszembe,hogy ha a telefonommal fényképeztem volna,az is kb ilyen lenne...
Köszi a gyors válaszokat !
-
scarabaeus
őstag
-
scarabaeus
őstag
A videómódból állókép módba átállás kikapcsolja az üvegek becsillanásérzékenységét? Két különböző dolog. A csíkok iránya mindig a szenzor iránya, fordítod a gépet, a videón nem fordul a csík, csak a kép - az szenzor dolog. A becsillanás fényfoltjai másznak a képen, ahogy fordítjuk, hiszen máshová vetülnek - optikai dolog. Na és még nem is beszéltünk a lila hernyókról, mert az meg egy harmadik dolog
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
szabok512
csendes tag
köszi a választ.
szétnéztem a Panasonic háza táján is, de amit ajánlottál TZ , FZ képek nekem
most drágák. Nekem kis kompakt gép kell amivel viszonylag jó képeket lehet
csinálni, persze kompromisszumra hajlandó vagyok.Megnéztem a Panasonic Fs10-et, szerintem a színei nagyon jók, a videojai is
rendben vannak, a képe egy kicsit zajos, de van benne optikai képstabilizátor.Mi a véleményed erről a gépről?
Chris
-
őstag
Köszi!
Adatlapomon azt hiszem van emailom, de elküldöm privibe is. Jöhet kép amennyit csak bírsz . Szeretem az éles képet, de jól értem az élesség hátránya a zajosság???
Már majdnem megvettem a micro érzékelős olyt, utána meg a D550-t, de rájöttem felesleges annyi pénzt beleraknom, nem használnám ki :S, így maradt a megszokott kompakt kategória, most ebben vadászgatok.Szürke nem tetszik? Erre nem emlékszem hogy írtam volna, szürke vagy fekete masina jó lenne.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
BiriBum
őstag
Alap esetben egy APS-C szenzorral szerelt DSLR mindig jobb képet fog készíteni, mint egy 1/2,3" körömnyi érzékelős kompakt.
Az 1100D-vel, mint vázzal nincs gond, leszámítva a kínai piacos műanyag borítást, amit te is írtál.
Az IS nélküli régi kitobi xar, rá kell celluxozni egy ezrest és kint hagyni, hátha valaki elviszi. -
a10l68yw
csendes tag
Megnéztem az Olympus E PL-1-et, és valóban jónak tűnik. Nagyon szép képeket lő, viszont a képstabilizátor a gyenge pontja, nomeg az autofókusz is bizonytalan néha. Meglepően jó áron kapható, szóval tényleg elgondolkodtató alternatíva. Persze minél drágább gépeket nézegetek annál inkább közelítjük a dslr szintjét, de azért nem mindegy hogy 85e vagy 60e az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest