Hirdetés
Aktív témák
-
wwl
csendes tag
Sziasztok Akkor most melyik táp a legjobb megbízhatóság és minőség szerint (melyik táppal vannak a cuccok nagyobb biztonságban)?
Corsair HX520
Corsair VX550
Seasonic ( de ebből is melyik?)Melyik miért jo?
Melyik a csendesebbKöszönöm előre is a válaszokat!
üdv
-
wwl
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne
A vélt probléma leírása:
Terhelés nélkül illetve 1 winchesterrel terhelve halk sűrü apró kattogó hang hallható
a tápegységből (nem a ventillátor ér valamihez!). Kettő darab winchesterrel már nem
halható a hang.
A tápot a fekete és zöld színü kábel rövidrezárásával indítottam el.
Tápegységem Corsair HX620.Léci segítsetek, hogy ez most normális vagy hibát jelent.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
wwl
csendes tag
Szerintetek egy Cooler MAster 450W (RS-450-ACLY) [link]
táp elbírná biztonságosan a következő konfigot?Gigabyte X38 DQ6 alaplap
Q6600 Intel proci
Corsair 1066Mhz 2x1 Gb ram
EVGA 8800GTX videokártya
500Gb Samsung vinyó
160Gb Segate vinyó
DVD íróköszi a választ elöre is
üdv
-
wwl
csendes tag
köszi a választ!!
Van egy másik probléma:
Néha csak az egeret azaz a kurzort tudom mozgatni és semmi más műveletet nem tudok csinálni mert homokóra van, nem tudom bezárni az ablakokat, start menüre hiába kattintok semmi.
Ez mitől lehet?
Video kari (8800GTX) kizárva mert voltak ill. vannak azzal is gondok de az most havernál van ő teszteli az övé meg nálam. Az én VGA al is és az ö VGA- val is csinálja.Konfigom:
Corsair HX620 táp, Corsair1066Mhz 2x1 Gb memória, Gigabyte X38 DQ6 alaplap, Q6600 proci.
A memória 2,08 V ot kap 5-5-5-18 2T. Memóri a tesztet (MemTest window-os 1024 re beállítva)) futtattam 2x1 órát. Nem hibázzott.
Nem húzok semmit! A proci kb 2 hetet ment 1.6V al mert nem tudtam hogy az alaplap nem felejti el az előtő fesz beállítást. Csak meleg volt a proci (teszt közben 89fokos volt). Aztán vissza állítottam 1.27V ra ami kell neki.Vagy lehet hogy simán csak a winfos a fos? Kb 2 hónapja lett feltelepítve amikor a gépet összeraktam.
Léci segíts.
Köszi előre is!
üdv
[ Szerkesztve ]
-
wwl
csendes tag
A firefox nak van 74 000k, de amikor jelentkezett a "fagyás" akkor még nem volt elindítva. Akkor jelentkezett mikor próbáltam bejelentkezni a netre és közben valamilyen progit (már nem tudom) elindítottam.
Bár ha most vissza gondolok akkor is előfordúlt mikor neteztem
üdv[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest