Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
mrdan206 #12172 üzenetére
Arra célzott a kollega, hogy a géped fogyasztása nagyon bőven nem indokolja a "minimum 400-as" táp vételét, egy minőségi 300-as is lazán elbírna vele. Ha 10 ezer alatt akarsz maradni, akor én is csak a fennt ajánlott FSP PNF 350W-os darabját tudom javasolni, vagy ha nagyon szeretnél 400-asat, ám legyen, ennek a 400-as tesója.
10 ezer alatti árból kijön még az FSP Saga 350-es és 400-as modellje: [link] [link]
A Saga sorozat jobban el van látva kábelekkel, mint a PNF, valamint dizájnosab külsőt kapott, a belbecs azonban némileg csökkent a PNF-hez képest, ettől még teljesen megbízható, ajánlható táp.
Ha kicsit kitekintünk az FSP-ken kívülre, akkor ennyi pénzért még egy táp ajánlható, a Chieftec 350W-osa: [link]10 ezer alatt nincs más tápnak nevezhető dolog, főleg nincs erősebb. Már úgy értem, ami valóban erősebb ezeknél, nem csak a címkén, mint mondjuk a Q-tec modelljei. A fennt felsorolt tápok bármelyike simán, minden megerőltetés nélkül elbírja a konfigodat. A 400-asokat nem azért tettem a listába, mert bármiért is jobbak lennének neked, mint a 350-esek, mert azon kívül, hogy drágábbak, más különbség nem lesz, hanem azért, hogy ha mégis nagyon ragaszkodsz egy számértékhez, meglegyen. A linkek leginkább ár- és termékszemléltetésnek vannak, nem azért, mert csak itt lehet ezeket az FSP-ket kapni, vagy mert ez a legajánlottabb bolt a világon.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adobe Premiere topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest