Hirdetés
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz [CS]Blade2 #46896 üzenetére
esetleg Ace 2 az nem tudom ott mennyibe kerül, de mivel újan van 90 körül, ezért szerintem a 80-ba bele kéne férni ICS lesz rá, és van benne elég ram, hogy a sok app ne okozzon gondot
-
nggabi
félisten
válasz Mr.Csizmás #46901 üzenetére
akkor defy+ dominóban ötvenakárhányezer.
hun
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
közben továbbgondoltam, lehet új is de nettó 35 a max és számla kell. praktikumban a lww jó?
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz lsebestyen #46905 üzenetére
köszi, lehet h akkor az lesz. asszony úgyis szereti a sonit meg az egérmozis telókat
"szenyor dzsíííí"
-
ablack
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46898 üzenetére
Sony Ericsson Live with Walkman
Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Huawei Ascend G300
Galaxy Mini 2
Xperia Neo V[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz [CS]Blade2 #46896 üzenetére
galaxy ace2 80.784,-Ft praktikumban.
Nincs még rajta 4.0, de jönni fog rá, és jobb hardverrel újonnan kártyásan jelenleg semmi más nincs ami ilyen árban elérhető lenne jelenleg. -
S4nyy
csendes tag
Hello, telefon vásárlás előtt állok. Két mobilkészülék között vacilálok, Nokia N900 és SonyEricsson xperia mini pro lenne a két versenyző. Mindkettő használt ezért árban nincs köztük nagy eltérés. melyik válasszam tehát, esetleg tudtok e javasolni más, qwerty billentyűzettel rendelkező okostelefont 34,40,50-es árkategóriában?
Segítségeteket előre is köszönöm.HP Pavilion dv6-1130
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni új telefont. A Nokia E52-met cserélném le. A Sony Xperia P-t néztem ki. Valakinek van már tapasztalata vele? Jó telefon? Mert én eddig amiket hallottam róla, azt mondták, hogy nagyon jó. Átlagfelhasználó vagyok, de nem szeretném cserélni fél év múlva. Esetleg még annyi, hogy a navigáció az fontos lenne nekem, milyen van rajta meg tudjátok mondani? A 16 gb tárhely elég lesz? Gyors telefon?
Esetleg ilyen árba mást ajánlanátok?
Köszi előre is a segítséget.
Üdv -
ablack
senior tag
válasz Boost3er #46914 üzenetére
Tapasztalatom nincs az xperia P-vel ,de szerintem jó telefon.
Az én telefonomban is 16Gb tárhely van ami szerintem elég, ráfér jópár HD játék meg videó.Gyárilag csak a google maps navigációja van rajra ami csak mobilinternettel működik , de androidra van jópár teljes értékű offline navigáció amit rá lehet rakni.
Hol vennéd és mennyiért?
-
agabe
addikt
válasz Boost3er #46914 üzenetére
Azért néz bele a topicjába is, hogy miket mondanak a tulajok róla mert ők jobban ismerik a hibáit esetleg... de ne kérdezgess hanem olvasd végig amennyit tudsz, max érdemes megkérdezni valami tipushiba van-e vagy nincs.
(#46911) Rotate:
kérjünk
viszont ez alapján joker82-nek az lg-től kéne
bár igaz hogy csak akkor ajánljuk ha tényleg az gondoljuk a legjobbnak...szoktunk sok minden mást is ajánalni ami megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
se a trében se a norvégoknál nincs wókmen.
"szenyor dzsíííí"
-
Debra
csendes tag
Szeretnék vásárolni egy okostelefont és a döntésem 2 telefonra szükült Htc Wilfire S és Samsung Galaxy Ace szerintetek melyik éri meg jobban? Válaszotokat elöre is köszönöm!
-
Debra
csendes tag
igazábol egy 50 ezres határra gondoltam és ezeket ajánlották
-
Mampusz
csendes tag
-
Debra
csendes tag
t-mobile dominos dijcsomag
-
agabe
addikt
Ha a kinézet nem gond (kevésbé szögletes mint a wildfire s), akkor SE Lww 44-ért van dominóban, ami sokkal jobb, vagy esetleg Xperia mini pro 48ezer alatt ami kinézetben is elegáns.
Használtak nem játszanak ? ugyanezt (Lww) 30ezer körül is megkapnád, és 50ezer körül sokkal jobbakat, de persze nem mindenki vesz használtat.[ Szerkesztve ]
-
zolo96
tag
Sziasztok
Most néztem a Vodafonenál 19990ért a Motorola Defy-t Matrix 2 tarifával. Megéri megvenni?
Még a Sony Xperia U-t nézegettem, de a Defy ára jobban csábít. Esetleg, ha tudtok másik készüléket ajánlani azt megköszönöm. -
n.andras74
aktív tag
-
tresh
veterán
válasz Mampusz #46924 üzenetére
Értem,de azért próbáljuk szükiteni a lehetöségeket ha lehet.tehát két rendszer megy most az iOS azaz iPhone es az android vonal.Az iOS egy elég baráti és egyszerü kezelö felülettel van meg áldva szemben az androiddal ahol millió variáció van pl Tw a samsung felülete vagy a Sense a HTC részéröl.Ami a lényeg az android nagyobb szabadságot ad a testreszabásnál és nem köt külön pc-s alkalmazás használatához gondolok itt a szifon+itunes kombinációra.Igy a gyors adatcsere stb végett én android vonalon gondolkoznek viszont kéne valami konkrét elvárás mert amiket irtál mindegyik megoldas tudja.frissites teren a HTC,Sony(SE) aki.domborit.bocs hogy hosszúra sikeredett de igy hátha könnyebben szükithetjük a lehetöségeket mire van szükséged ja ékezet végett is sry teloról irtam
-
Mr.Csizmás
titán
megkaptuk a flottás árlistát.....ezek jöhetnek szóba, valamelyik megéri ennyiért, vagy inkább normál boltból defy+ és tsa?
huawei ascend g300 - 48k
HTC Chacha - 50k
galaxy gio - 39k
ace 1 - 45k
LWW - 44k
neo V - 56k
telenor one tuch - 34k
pléd 34k"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
lsebestyen
addikt
válasz Mr.Csizmás #46934 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz Mr.Csizmás #46934 üzenetére
lww nincs már sztem, a többi meg rohadt drága...
"szenyor dzsíííí"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz lsebestyen #46935 üzenetére
telenyomor listaár, flottás
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
maggi1886076
addikt
válasz Mr.Csizmás #46938 üzenetére
a flottas arak ilyenek.nagyreszt.nem sok kedvezmenyt kapni.nalunk is igy van.kb kartyasan is ennyiert kapni.1-2000-el dragabban.es akkor legalabb nem lesz huseg.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Mampusz
csendes tag
JA az android most nagyon nyomja magát.
Jól teleszórták a várost reklámanyagokkal.Huhh elvárások?
Hosszú akku idő. Egyszerű,könnyen kezelhető menü.
Jó minőségű fénykép készítés. Szép színvilág a kijelzőn.Gyors adatforgalom a neten. Vagyis ne töltse 10 percig az appokat.
Ha betöltődik valami pl FB játék. Könnyű kezelhetőség, minnél egérközelibb, nekeljen trükközni ha valami menüt megkell nyitni.
Mivel unlimited net akkor ugye skype vagy az azzal egyenlő nemtudom mia neve rezidens telefonos progi.Érthető hangminőséggel esetleg képpel ha videofont is tud.
Gondolom ezek elég láma elvárások , de tényleg nem vagyok guru a témában
-
sztara
aktív tag
sziasztok ! iPHone 3gs-ről szeretnék váltani. csak nem tudom mire. olyan 100e környékén mit tudnátok ajánlani? Sony xperia S ? samsung galaxy sIII ? v. SII? valami jóra beszéljetek rá
ami fontos az akkuidő.
előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
sztara
aktív tag
válasz lsebestyen #46942 üzenetére
az még belefér. kihangosítva melyik szólhat jobban? SIII ?
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni az Xperia S-t vagy az Xperia P-t?
Általában netezek, zenét hallgatok, videókat nézek és játszok a telefonon.
Arc S-ről váltanék, mert már fél éve nincs az enyémen garancia egy szerencsésen túlélt kádba esés óta, viszont nagyon szeretem és ezért megint a Sony-k között nézelődtem.A T-mobilnál venném előfizuval, a P-t olyan 80 ezer környékén tudnám megvenni az S-t 105 ezerért.
Szerintetek melyiket vegyem?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
tresh
veterán
válasz Mampusz #46940 üzenetére
Ha tényleg nem szeretnél "tökölni" / babrálni a dolgokkal és meg tudsz barátkozni avval hogy iTunes-on kell pakolászni egy két dolgot lehet jó választás lenne számodra az iPhone..viszont ha tetszik az android adta lehetőség akkor az Samsung Galaxy S2 is jó választás.Hardveresen/szoftveresen is nagyon jó választás, és ez saját vélemény de nekem az SAMOLED kijelző színvilága verhetetlen, gyönyörű képe van plusz 4,3"-os kijelzője az Iphone 3,5"-jával szembe.. én azt mondom lesd meg ezt a két lehetőséget de tőlem plusz egy az SGS2-nek
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs