- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A F-Secure legújabb ajánlata: +6hó grátisz Safe/Total-t vásárlók részére, okt.30-ig: [link]
Én az előbb aktiváltam be augusztus eleji Cleverbrigde online boltos vásárlásomat. [kép]
Ha valakinek nem menne, írjon, segítek!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F-Sec Internet Security 1év/1Pc/Win -100% + Safe/Total -90% kedvezménykódok újratöltve
[kép]
Változatlan Safe-Total árak
A gyengébbek kedvéért: csak az egyik csomag vihető! (nem szép mások elől elvenni a lehetőséget), "árazós" - tőlem minden ingyen lenne, szvsz a topik látogatói tisztában vannak vele, de ha valakitől kértem volna pénzt vagy egyebet az nyugodtan jelezze, aki meg fizetni szeretne az aprón megteheti - és egyéb hü**e kérdésekből sem kérek, ellenkező esetben megszakítom a kommunikációt a kedves érdeklődővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest