Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
janeszgol #51 üzenetére
Jah, az iOS 18 nagyon jól sikerült. Már utolsó iOS 17-el valahogy lassúcska volt és jobban akadozott az iPhone 12-m. Már gondoltam avulgat elfele, erre az iOS 18 meg meg teljesen rendbe tette, azóta is remekül megy.
Viszont az Apple Intelligence-szel eléggé befürödtek. Ezen a téren úgy tűnik tényleg lemaradt az Apple, de mondjuk engem annyira nem izgat.
-
mhydas99
senior tag
Azert a 120 Hz hianyat ne vedd ugy, hogy nincs ra szukseg, mert az osszes kulfoldi tesztelo (koztuk sok nativ iPhone Pro hasznalo) felroja hibanak a 60 Hz-et.
Videos osszehasonlito teszteken is lathato a kulonbseg gorgetesi sebessegben pl.
Ertem, hogy 60Hz-en is szepen megy az animacio, de az nem jelenti azt hogy akkor az tokeletes is. A Pro eladasai nem feltetlen a 3. kamera miatt mennek felfele, a 120 Hz-es kinelzo is valid szempont vasarlasnal... -
dnelb
veterán
Értjük? Nincs röcögés.
ne hazudozz már azért lmao. A 16pm-em ugyanúgy röcög mint anno az s24, semennyivel sincs kevesebbCserébe itt vannak random kikapcsolások mert úgy összeomlik a telo, de respring is volt már vagy 3. A 18.3.2-t már fel se mertem tenni, és milyen jól tettem. Az egész ios18 egy bugos szar kb, semennyivel sem stabilabb vagy gyorsabb mint a oneui, sőt! Tudom erre az fog jönni hogy biztos hibás a telóm de kb végtelen threadet tudok linkelni ahol erről számolnak be szóval ne fáradj.
Ezeket az apple sheep stílusú áradozásokat elkéne már felejteni mert én is elhittem váltás előtt, aztán óriási volt a pofára esés. Arról ne is beszéljünk nagyrészt 80hz-en fut a nagy flagship lol. Lehet hogy egyszer jobb volt az ios, de ezek az idők már biztosan elmúltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Néhány héten belül indul a hónapok óta várt közzététel.
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest