Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A témát zártam. Javaslom vagy az imént említett 'Azonnali kérdések órája' c. topik, vagy úgy általában a kereső használatát. Utóbbi például ezt a postai utánvéttel kapcsolatos témát is hozta volna például: [link].
p -
lni
csendes tag
És ha nem néztem meg a csomag tartalmát átvételkor, akkor nem lehet bizonyítani semmit. Ez előny (???) pl akkor ha véletlenlenül egy nagyobb értékű, jobb terméket küldenek? Vmilyen módon követelhetik ilyen esetben a cserét az eredetileg megrendelt árura? (hisz jóval kevesebbet fizettem érte, mert az eredetileg rendelt olcsóbbb terméket fizettem ki). Ilyen esetben következmény nélkül megtarthatom a nagyobb értékű terméket?
[Szerkesztve] -
pemete2
csendes tag
A komolyabb szállító cégek maguk szokták ajánlani,hogy a kézhezvételkor a kézbesítő jelenlétében bontsd ki a csomagot és ellenőrizd a tartalmát.Ha nem a megrendelt áru van benne,vagy hibás,sérült stb.jegyzőkönyvet kell felvenni és a kézbesítővel visszaküldeni.De ettől függetlenül a nagyobb cégek ki szokták cserélni a nem megfelelő árut.
-
lni
csendes tag
Pár kérdésem lenne a megrendelésről általában!
Tegyük fel megrendelek egy távoli bolttól vmit és az vmi módon eljuttatja hozzám az eszközt és nem a csomag kibontása után látom, hogy hiányos, mert pl a kábeleket kispórolták, akkor mit tudok tenni? Vegy nem azt az eszközt küldték ki amit ugye megrendeltem, hanem mást. pl. egy nagyobb értékűt? mi a helyzet ilyenkor?
Aktív témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest