Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Hát a fene tudja, az első rész tetszett, de már ott is előjött az, ami az összes looter játékban, hogy egy idő után mocskos unalmas a grindolás. Illetve volt az a furcsaság, hogy a zombis DLC jobb volt, mint az egész első rész az összes DLC-vel együtt. A második már nem fogott meg. Adtam esélyt a harmadiknak is, de nem éreztem előrelépést, a grafika meg nem indokolta a HW igényt.
-
Daelion
őstag
Na igen mondhatni, hogy már a védjegye lett ez a stílus.
Pedig eleinte nem ilyennek tervezték a BL 1-et hanem sima úgymond nyers/tucat Unreal Engine 3 kinézete volt aztán egyik fejlesztőnek támadt egy ilyen elképzelése és amikor bemutatta a csapatnak akkor rábólintottak. 'asszem még meg lehet találni YT-n ezeket a bétás videókat is amikor úgy nézett ki a játék'Amúgy sokan szokták cell shaded-nek nevezni de ténylegesen nem az mert ezeket ők rajzolják nem csak 1 ráhúzott shader/eljárás. 'azért ebben kicsit több meló van
'
Régen néztem ilyen developer videókat azt ott magyarázták el meg mutatták ezeket.Gépigénytől én mondjuk tartok egy kicsit mert amilyen totál káosz tud lenni end game szinten BL-be ott azért egy szokásosan szarul optimalizált UE 5 lehet gázos lesz.

-
flexxx2
őstag
azért ennek a grafikának van egy egyedi hangulata, amit más fps nem ad meg,
nekem a trailer tetszett, a zene miatt is -
Daelion
őstag
Ha már hozza a BL 3 gameplay menetet pláne end game szinten akkor én elégedett leszek mert csak az számít nálam hosszabb távon egy Looter Shooter játékban. 'nekem nem volt különösebb bajom a sztorival egyik részben sem, célnak megfeleltek de nem az tartott ott egyikben sem'
-
zsolesz967
aktív tag
A hármat végigjátszottam,de annyirra nem adta,a főgonoszra meg már nem is emlékszem.
A második részt Handsome Jack-el viszont nem tudom elfelejteni.🙂 -
A trailerből sokminden nem drült ki, hozza a kötelező Borderladnses elemeket.
Reméljük a legjobbakat.
-
Montanaxy
aktív tag
Jó lesz ez nekem tetszik, kikapcsolós fáradt estékre király.
-
Sirandrish
legenda
Én ugyan várom, de nem a Trailer miatt
-
yanna
addikt
Mit és mennyit kell valamiből inni, szedni, hogy ilyen pattanjon ki valaki fejéből?
-
rubkrisztian
csendes tag
A semmilyen a legjobb szó amit erre a trailer-re tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'