- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
Sajnálatos, h. meghalt ez az ember, de nem gondolom, h. a Ph!-n kellene ennek a hírnek egy külön topik.
A témát zártam.
Köszönöm. -
Pedig ha valaki, akkor ő az aki megérdemelné, hogy sokáig éljen.
Nyugodjék békében. -
Bibby
addikt
Még tegnap néztem műsorát... Bár majdnem mindennap volt, nagy arc volt az biztos.
-
törölt tag
szia,
nem emlexem pontosan, de asszem az ngc az biztos
neki is van / volt egy musora, ami tetszett, es o is krokodilokkal meg veszelyes allatokkal foglalkozott, ha jol tudom egyszer meg egy kigyo is megmarta...
de nem emlexem pontosan, talan tavaly nyaron vagy osszel futott a musora -
arpi6k
addikt
Nagyon sajnálom szegényt!
[Szerkesztve] -
én is most olvastam reggel az origon [link]
R.I.P.
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
sztok,
most kaptam a hírt, hogy sokak kedvence Steve Irwin, a Discovery Channel illetve Animal Planet Krokodil vadásza meghalt forgatás közben. sajnálom nagyon, szerettem a műsorait. igaz mindig bennem volt, hogy vajon meddig feszíti még a húrt a kigyókkal illetve egyéb veszéles állatokkal. [link]
R.I.P Steve Irwin!
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest