-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
Monngoose #2602 üzenetére
Jól értelmezted, mert ahogy leírtad, úgy lesz a "lánc".
De ez a HD Audio Rush képes csak szétválasztani a DD vagy a DTS hangot 6 csatornára? Úgy értem, hogy a Mede8er dekódolja a DD vagy DTS hangot, a HD Audio Rush pedig csak szétválassza. Szerinted ezt is tudja a HD Audio Rush? Nem megy annyira az angol...
Persze ha a Mede8er tudja a DD-t is meg a DTS-t is csak küldeni dekódolás nélkül, akkor mindegy, de azért érdekel.
A Mede8er a Dolby TrueHD-t, meg a DTS-HD MA-t továbbküldeni csak HDMI-n tudja? Optikain nem? Mert úgy elég nehéz kinyerni egy Dolby TrueHD-ból vagy DTS-HD MA-ból a DTS magot.A Mede8er 600 tudja a többcsatornás FLAC-ot is, vagy csak az alapot?
Nemrég olvastam, hogy ez a Mede8er MED600X3D nem tudja a DLNA-t.
Csak Samba és NAS.
Nekem van egy TP-Link WDR3600-os Wifim (amin a Vargalex féle OpenWrt van), amihez van csatolva egy 2,5' HDD, s ezen vannak a filmek (transmission erre dolgozik).
A Pc-ről hozzáférek a HDD tartalmához, meg a Tv-vel is DLNA-n keresztül.
Ezzel a Mede8er 600-al hogy tudok hozzáférni a HDD tartalmához?? Ha jól emlékszem ezen a Vargalex freeware-n van Samba is, de most nem tudnám megmondani 100%-ra.
Ha van rajta Samba, akkor elérhetem a HDD-m tartalmát? Mert nem szeretnék másik HDD venni azért, hogy azt hozzácsatolva tudjak a Med-el filmet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Max
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig