Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• libus

őstag

válasz Monngoose #2602 üzenetére

Jól értelmezted, mert ahogy leírtad, úgy lesz a "lánc". :K
    De ez a HD Audio Rush képes csak szétválasztani a DD vagy a DTS hangot 6 csatornára? Úgy értem, hogy a Mede8er dekódolja a DD vagy DTS hangot, a HD Audio Rush pedig csak szétválassza. Szerinted ezt is tudja a HD Audio Rush? Nem megy annyira az angol... :B
    Persze ha a Mede8er tudja a DD-t is meg a DTS-t is csak küldeni dekódolás nélkül, akkor mindegy, de azért érdekel. :K
    A Mede8er a Dolby TrueHD-t, meg a DTS-HD MA-t továbbküldeni csak HDMI-n tudja? Optikain nem? Mert úgy elég nehéz kinyerni egy Dolby TrueHD-ból vagy DTS-HD MA-ból a DTS magot. :U

A Mede8er 600 tudja a többcsatornás FLAC-ot is, vagy csak az alapot?

Nemrég olvastam, hogy ez a Mede8er MED600X3D nem tudja a DLNA-t. :(
    Csak Samba és NAS.
    Nekem van egy TP-Link WDR3600-os Wifim (amin a Vargalex féle OpenWrt van), amihez van csatolva egy 2,5' HDD, s ezen vannak a filmek (transmission erre dolgozik).
    A Pc-ről hozzáférek a HDD tartalmához, meg a Tv-vel is DLNA-n keresztül.
    Ezzel a Mede8er 600-al hogy tudok hozzáférni a HDD tartalmához?? Ha jól emlékszem ezen a Vargalex freeware-n van Samba is, de most nem tudnám megmondani 100%-ra.
    Ha van rajta Samba, akkor elérhetem a HDD-m tartalmát? Mert nem szeretnék másik HDD venni azért, hogy azt hozzácsatolva tudjak a Med-el filmet nézni.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák