Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nekem is megvan az osszes kepregeny, eBay-rol eleg potom penzert beszerezhetoek, vigyazok is rajuk nagyon
pohar: Nekem ma este is megvolt a fun, varom a te screenshotodat!, te nagy PC-s!
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1903 üzenetére
jóvanmá
majd igyekszem, eddig egyszer próbáltam print screennel screenshotot lőni, há persze hogy az egész kép egy fekete négyet lett, semmi másma összeálltunk négyen úgy random, két asari adept, egy vanguard és engineer, hát eszméletlen hogy esélye sem volt semminek és senkinek, igaz csak bronzon voltunk, na de még figyelnem se kellett szinte, ez a vanguard valami baszottul erős!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tiv83us
veterán
Jah, a Vanguard kemeny, csak en elb@sztam az enyemet, mert a Nova helyett a Shockwave-et fejlesztettem ki es az meg gyengyusz, mint a harmat. Charge es Nova comboval lehet kemenyen apritani, most varom, hogy megnyiljon mar vegre egy Male Vanguard vagy esetleg egy Drell...Dehat csak nem jon.
Kemenyebb fokozaton meg nem probaltam, nem tudom silveren, vagy goldon mennyire lehet vele kemenykedni
orichalcos: Az alairasodban el van irva Shepard neve
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1905 üzenetére
újra ki lehet osztani a skillpontokat, miért nem csinálod meg? én az adeptemmel "megfagyasztottam" az ellenfelet, a vanguard meg belerepült a tömegbe és csak azt láttam hogy 3-4 ellennel máris kevesebb
úgy rémlik nekem van egy drell vanguardom, ha van akkor elhalasztom a quarian engi húzását
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1907 üzenetére
a Power részen belül, alul Undo changes (?), és nullázodik minden képesség
-
tiv83us
veterán
-
Malachi
addikt
aha, kösz a tippeket - szerintem akkor a leader váltogat, mert látja, hogy a bronze-ot mondjuk lenyomjuk 10 perc alatt és akkor bepróbálja a silvert. ami azért marhaság így, hogy nem mondja meg előtte, mert üresen indulok neki. a legjobb eddig silver 9 volt, de a legerősebb karakterem még csak egy 12-es human engi. viszont nagyon tetszik. egy drónt a pajzsosok mögé, megfordulnak, bummheccsát. ezt most felhúzom majd maxra.
ja, az viszont vicc, hogy assault rifle-t és valamilyen pisztolyt használok MINDIG, de a csomagokban - komolyan - szinte csak a shotgunt meg a snipert tápolja. shotiból már van valami nagyon bitang is, de én távolról osztom, az engi nem közelharc karakter. szerintem.
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #1911 üzenetére
ma majd megmutatjuk, 19-es szinten vagyok már a sárimmal, egy engi, egy vanguard és egy másik sárival simán hozzuk a goldotGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
Mivel úgyis 18+ -os játékról van szó, Fornax-ot szoktatok olvasni?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Update: Palmerton közelében (Ez New Yorktól nyugatra egy apró település) ért véget a New Yorkból indított ballon repülése és státuszában a "Recovered", azaz a "megtalált" szócska szerepel"
Na már két ember biztosan játszik ma már a játékkal. Ez ugye meg a Vegasi ballon tulaja.
Live-Die-Respawn
-
warcat
veterán
Látom volt szó skillpontok újraelosztásáról,bétában nem lehet,de a véglegesben igen,multiban és singleben is elvileg,nem tudom milyen feltételekkel,gondolom pénzért.
EA: It's in the crate!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ittvannak a képek az összes bonus armorról ami a játékban "eddíg" lesznek.
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
FehérHolló
veterán
Nekünk is megvan a gold. Hármasban.
Skynet is real. It's called Google.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FehérHolló #1930 üzenetére
Gratula.
Más:
A srácok akik megtalálták a Vegasi xbox verziót, olyan versenyt indítanak mint a tombola, és kisorsolják.
http://www.youtube.com/watch?v=pgnY6GoMt8I&feature=player_embedded
Live-Die-Respawn
-
Chabe89
addikt
Hát csatlakozom azok népes táborába akiknek nem tetszik.
1.Tényleg nem túl Mass Effectes
2. A végén ez az Omniblade-es jekenet is rohadt gagyi, maga Shepard is rohadt gagyi ami látszik belőle legalább is..stb.
Remélem ha egyszer elkészül a film az nem ilyen színvonalú lesz.
-
tiv83us
veterán
Mass Effect 3 Fight Trailer 1080p
Akarhogy is nezem, mint egy rossz sci-fi opera
[ Szerkesztve ]
-
-
Vistaboy
veterán
válasz tiv83us #1938 üzenetére
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez Live Action trailer, nem játékmenet videó.
MOD: Ergo, a játék minőségéhez leghalványabb köze sincs, ne ez alapján ítéljétek meg.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pohár
félisten
válasz Vistaboy #1943 üzenetére
tudjuk, de erre mi szükség volt? ettől nem fogják többen megvenni/megszeretni a játékot
-
<MZ/X>
őstag
Szerintetek várható, hogy a ME3 és n+1 DLC-je után kihoznak a triológiából egy Anthology változatot minden DLC-vel? Mert akkor addig megvenném az olcsó újrakiadásokat.
Original's never fit - Socket 370
-
d3lete
aktív tag
Sziasztok!
Unom már az angol arcokat fent, meg a 10 éveseket akik nem tudnak normálisan végigjátszani egy meccset.
Valaki vegyen már fel Xbox Live-ra aki tolja a multit.
NAME: MathHew01 -
GeneraL_XTX
veterán
Most néztem, konzolok szervízénél van már a normal játék, előrendelői DLC-kkel, ingyen kiszállítással 8500ft-ért.
Szerintem bestbuy....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások