Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:ME3 Trivia: Today I started work on "Project Wombat" for Mass Effect 3.
Azaz a mai napon a hölgy elkezdett dolgozni egy bizonyos "Project Wombat" című projecten, amit a Mass Effect 3-hoz készít majd. Amit magáról a játékról tudni lehet idáig, az az, hogy nagyobb minőségbeli ugrás lesz a második és a harmadik rész között, mint az első kettő közötti fejlődés. Sokkal több RPG elemet tartalmaz majd a folytatás, valamint a régi társainkkal sem leszünk kénytelenek szakítani a harmadik részben, azaz visszatérnek az első rész szereplői ismét a csapatba.
[ Módosította: tiv83us ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Szerintem a harmadik résznél is megmaradnak az Unreal Engine 3.0 mellett, úgyhogy nem lesz problémád, ha a Mass Effect 2-vel tudtál játszani.
A minőségbeli javulást én elsősorban a tartalomtól várom, bár a grafikán is van néhol mit csiszolni, de ezeket szerintem addigra megoldják.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nem fogják elsietni, mert 2012-ig még van idejük befejezni.
És manapság már nem magukkal a játékokkal, hanem a hozzá folyamatosan adagolt fizetős DLC-kkel szedik be a pénzt.
-
Vistaboy
veterán
válasz Brutális eb #18 üzenetére
Megnyugodhatsz, jönni fog. Már volt korábban hír is róla, hogy a ME2 történetét DLC-kkel fogják összekötni a ME3 történetével. Szóval ha valamit biztosra vehetsz, az az, hogy lesznek még DLC-k a második részhez.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Majd ha idén tényleg a kezembe foghatom a dobozt és elindíthatom a játékot.
-
Vistaboy
veterán
válasz Tibicsucsu #84 üzenetére
Átneveztem, reméljük tényleg megjelenik 2011-ben.
-
Vistaboy
veterán
Látjátok, hát nem megmondtam, hogy csak akkor biztos az idei megjelenés, ha kezünkbe foghatjuk a dobozt és elindíthatjuk a játékot...
Átírtam 2012-re. Most már csak reménykedni kell, hogy a 2013-as számra nem lesz szükségünk.
-
Vistaboy
veterán
válasz olymind1 #204 üzenetére
Úgy látom, hogy a BioWare főhadiszállására is megérkezett a "melegfront".
Lehet hogy erre értették azt, hogy kevesebb társunk lesz, de "szorosabb" kapcsolataink? Én azért nem szeretném megint átélni azt, amikor a DA2-ben szó szerint úgy kellett Anderst levakarni magamról, mindig kikezdett velem.
Egyébként, és ezt itt és most kijelentem, amennyiben a Mass Effect 3 is olyan csalódást fog okozni, mint a Dragon Age 2, akkor egyszer és mindenkorra végeztem a BioWare játékaival.
Uff, Én beszéltem!
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #219 üzenetére
Nem írtam le őket, mert akkor már a Mass Effect 3 sem érdekelne. De amennyiben azt sem fogom tudni kétszer végigjátszani, mint ahogyan az a DA2 esetén van (Fent van ugyan a gépen, de egyáltalán nem játszok vele, pláne most, hogy itt a Witcher 2), akkor nem túlzás kijelenteni, hogy erősen megcsappant a cég által kiadott játékok színvonala.
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #224 üzenetére
Időm nekem sem sok van, viszont azért lesz pár játék idén, amik érdekelnek a Mass Effect 3-on kívül, ezért írtam. Például ott lesz még a Duke Nukem Forever, Dungeon Siege 3, Rage, Elder Scrolls V, hogy csak a nagyobbakat említsem...
Szóval azért nem mindegy, hogyan teljesít egyik-másik program, mert mindegyiket szeretném megvenni, viszont ha a ME3 kidobott pénz lesz, mint a DA2, akkor az keserű ízt hagy maga után, amit követően csak egy nagyon jól megírt játék készítése küszöbölhet ki tőlük.
-
Vistaboy
veterán
Brutális volt, köszi szépen a linket.
Ha lenne időm lefordítani mindet, lazán megérne egy képregényes hírt.
-
Vistaboy
veterán
Ha kiírta a demó végén, hogy megkaptad a fegyvert, akkor meg is van. Lehet hogy nem írja külön, de a játékban tuti benne lesz.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem Jack jobban néz ki így, mint a második részben. Kíváncsiságból csináltam egy mentést, amiben összejöttem vele rendes románc keretében - értsd: nem csak szex -, mert már korábban arról tettek említést, hogy jobb emberré lehet őt változtatni. Kíváncsi vagyok rá.
A másodikhoz meg csak annyit, hogy valószínűleg ez is egy hajófejlesztés lesz, mint a második részben volt. Még az is lehet hogy űrcsatákat is kell vívnunk - vagy csak cinematic videók lesznek - és akkor jut nekik szerep az adott szituáció túlélési esélyeiben.
Mindenesetre már nagyon várom. Épp most játszom már vagy - passzolom, hányadik alkalommal -, ezúttal megpróbálom Samarát is behálózni, olvastam korábbi kommentekben hogy lehet, kíváncsi vagyok, sikerül-e. Pláne úgy hogy Liarát se veszítsem el közben. Egy ezer éves és egy száz éves aszárival összejönni egyszerre. Na az üdítő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Na, hát ha ez így van, akkor megér egy próbát.
Mondjuk ezek szerint akkor új karaktert kell indítanom, merthogy Liarat nem fogom veszni hagyni egy mátriárka miatt.
-
Vistaboy
veterán
Ezért nem sajnálnék én sem 18K-t, de van egy olyan érzésem hogy ha nálunk ilyen lenne a CE, akkor 30 alatt nem adnák.
Ez tipikus példája annak, hogy nálunk drágán tudnak butított dolgokat árulni, ahol meg van pénz, ott olcsón lehet jókat kapni. Utálom ezt.
-
Vistaboy
veterán
Az XBOX Live Marketplace-ről már tölthető a demó.
PC-re és PS3-ra majd valamikor a nap folyamán jelenik meg. Ez jellemző. Mindig mindenhol első az XBOX.
-
Vistaboy
veterán
Na, akkor majd holnap leszedem, este 9-kor már én javában alszom. A 8PM GMT az ugye nálunk este 9-et jelent (GMT+1).
Mindegy, addigra talán nem lesznek leterhelve a szerverek sem. Kár, hogy utána mennem kell el és csak dél felé jövök vissza. Remélem hogy a teljes játéknál nem kell egy napot várnom.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Nem a letöltés miatt, azt úgyis lemezről telepítem, csak hogy itt is legyen úgy, mint a Reckoning-nál, hogy előbb tudják elküldeni a játékot futárral, mielőtt aktiválni kellene azt, ne kelljen miatta hétfőig várni (március 9 ugye pont péntekre esik).
-
Vistaboy
veterán
Letöltöttem én is, kipróbáltam. Szerintem picit javítottak a grafikán, a karakterek sokkal jobban néznek ki, mint a második részben. A textúrák is mintha élesebbek lennének.
Csak az első küldetést vittem végig, a másodikra nem vagyok kíváncsi, azt majd a teljes játékban fogom megnézni. A multi pedig nem érdekel. Ezt a játékot úgyis megveszem, nem akarok előre semmit sem tudni a történetről.
Még jó, hogy addig itt van a Reckoning meg a Darkess II, mikorra végzek a tesztjeikkel, már itt is a Mass Effect 3 teljes verziója. Addig jó játékot mindenkinek.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem pár nappal a hivatalos megjelenés előtt már ki fogják tudni szállítani, legalábbis eddig még - szerencsére - nem jártam úgy, hogy pénteki megjelenéskor várnom kellett hétfőig a futárra.
MOD: Persze ezzel nem akarok semmit elkiabálni, elvégre a Diablo III mellett a ME3 lesz a másik játék, amit az átlagosnál jobban várok idén, ilyen esetben becsúszhatnak bakik.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz tiv83us #1523 üzenetére
Szerintem az Origin régiókorlátai miatt Magyarországon nem fog senki eredeti játékkal játszani 9. előtt, maximum ha trükközik egy kicsit a beállításokkal.
MOD: A Reckoning esetében is hasonló volt a helyzet: már 8-án kézhez kaptam futárral a játékot, de csak 10-én reggel tudtam azt elindítani.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
SPOILER!
Kiderült, hogy melyik bónusz karaktert kapjuk a Mass Effect 3 N7 CE mellé! Azonban akik nem veszik meg a gyűjtői kiadást, azok is megvásárolhatják a DLC-t, így akinek csak ez miatt mozgatta meg a fantáziáját a - szerintem alaposan túlárazott - CE változat, az megnyugodhat: normál verzió mellé is meg tudja azt venni, már a megjelenés napján!
Persze aki nem szeretné megtudni, melyik karaktert kapjuk ingyen a CE mellé, az ne nézze meg az alábbi linket:
Mass Effect 3: From Ashes DLC részletek
A From Ashes című DLC állítólag már ki is szivárgott XBOX LIVE Arcade-re, így akit érdekel, megnézheti hogy mit írnak ott róla. A DLC ára egyébként 800 MS (BioWare) Pont lesz.
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #1670 üzenetére
Kiszámoltam: 18K-ért írják az N7 CE-t a CD Galaxisban. Még ha ez le is megy olyan 15K környékére - amennyiért néhol adják -, akkor is drágább lesz, mintha megvenném a normál változatot és vennék mellé 1600 BioWare Pontot 4K-ért.
Én egyedül a fémdoboz, valamint az extra karakter és küldetés miatt gondolkodtam el a CE megvásárlásán, de így már nem kérdés hogy inkább a normált hozatom és veszek mellé 1600 pontot is, abból még egy később megjelenő DLC-re is futni fogja (Feltéve ha lesznek értelmes darabok is, nem csak ruha vagy fegyverpakkok).
-
Vistaboy
veterán
válasz GeneraL_XTX #1678 üzenetére
Ne legyél abban olyan biztos, szerintem lesz még hozzá DLC bőven. Egyébként én nem szoktam semmit interneten keresztül venni, jó nekem a hagyományos utánvét is.
-
Vistaboy
veterán
válasz tiv83us #1938 üzenetére
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez Live Action trailer, nem játékmenet videó.
MOD: Ergo, a játék minőségéhez leghalványabb köze sincs, ne ez alapján ítéljétek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Én először rendeltem a Konzolok Szervizétől, remélem hogy nekem is kihozzák a CE-t még a megjelenés előtt. Nem kell rögtön hétfőn vagy kedden - elvégre úgyis csak péntektől lehet vele játszani -, de azért szeretném már kezeim között tudni a "drágaszágot".
15K-t megér a CE, ha az alapjátékhoz hozzáadjuk a 2K-ba kerülő DLC-t, amit meg kell venni, akkor az összesen 12K lesz, azaz nem sokkal olcsóbb.
3K pluszt pedig már bőven megér a fémdoboz és az extra tartalmak.
-
Vistaboy
veterán
válasz GeneraL_XTX #2178 üzenetére
A fémdobozt is számold bele, nekem az is megér 1-2K pluszt.
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, hogy igaz-e a hír, de most olvasom egy fórumon, hogy állítólag kikerült a Mass Effect 3 történetének a VÉGE!!!
Vigyázzatok nagyon, ha közösségi oldalakat látogattok, nehogy belefussatok ebbe a hatalmas spoilerbe!
-
Vistaboy
veterán
válasz sherlock1 #2215 üzenetére
Én a Facebookon kérdeztem rá náluk, hogy mikorra várható a csomag érkezése, ott nekem azt írták, hogy jövő hét szerdán (7-én) esedékes a kiszállítás.
-
Vistaboy
veterán
Még a verziószáma is megegyezik a végleges játék konfigurációs fájljának a demóéval. Ez azt jelenti, hogy ugyanazokat a grafikai lehetőségeket kapjuk majd ott is, mint a demónál.
Hogy most a beígért nagyobb felbontású textúrák benne lesznek-e ebben a 10 GB adatban, vagy majd a Skyrim mintájára ezek is később jönnek, ez majd kiderül 6-án. Addig is reménykedjünk. Bár nekem nem volt bajom a demó grafikájával, de sokan fanyalogtak miatta. Meglátjuk.
-
Vistaboy
veterán
válasz FehérHolló #2344 üzenetére
Azon, hogy megígérték a nagyobb felbontású textúrát, és eddig semmi jel nem mutat arra, hogy ez benne lenne megjelenéskor. Nálam most a Mass Effect 2 17,9 GB helyet foglal el, ebből 6 GB-ot a DLC-k tesznek ki. Azaz telepítéskor a második rész 12 GB volt.
Ergo ha a Mass Effect 3 10 GB lesz, akkor az tényleg azt jelenti, hogy nem fog részletesebb textúrákat tartalmazni. Persze ezzel egyáltalán nem panaszkodni akarok, nekem úgy is megfelelne, mint a ME2 szintje.
Persze előfordulhat az is, hogy benne vannak a HD textúrák, és maga a játék van annyira megnyirbálva, hogy később dupla mennyiségű DLC formájában kiadhassák.
Ui.: Én meg azt nem értem, miért kell mindjárt mindenkinek úgy visszaszólni, mintha előre temetném a játékot (Lásd: Alan Wake teszt topikja, megy a fikázás ezerrel).
-
Vistaboy
veterán
Elméletileg ma kapom meg én is a N7 CE-t a konzolok szervizéből.
Olvasgatva itt a hozzászólásokat meg a kikerült kritikákat, metacritic trollkodásokat, valamint a "Sötét Oldalon" játszók véleményét a Sithek egyik központi bolygóján ( ), már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy megtapasztalhassam, vajon melyik tábornak van igaza?
MOD: Azért az furcsa, hogy már ennyi teszt van róla. Ennyivel előbb megkapták a tesztpéldányt? Szerintem én ha holnap nekiesek (Elvégre akkor jelenik meg nálunk hivatalosan), két hétnél előbb tuti nem leszek kész vele. Legalább két végigjátszás kell, hogy az emberben kialakuljon az összkép (Mentéssel és anélkül, illetve jó és rossz ME2 végkifejlettel).
Én amúgy sem szeretek végigrohanni a pályákon. Mindent fel fogok fedezni, az utolsó szögletig. Az Alan Wake teszt picit összecsapott lett, de a Mass Effect 3 más, az biztos, hogy 10 oldalnál nem fogom alább adni, ha megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz tiv83us #2999 üzenetére
Vagy átálltak a sötét oldalra.
Sokan írják már a Sithek közül, hogy végigvitték a játékot, legtöbbjük arra panaszkodik, hogy túl sok benne a szöveg és nincs benne elég akció.
GeneraL_XTX: Vagy esetleg nem RPG (vagy inkább RPG elemekkel gazdagított) módban vitték ki, ekkor - állítólag - csak egy interaktív film a játék. Én még kíváncsiságból sem próbálom ki úgy, elvégre már az RPG mód is eléggé akcióközpontúnak tűnik az eddigi beszámolók és a demó alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
A multi engem abszolút nem érdekel, így az a része kimarad a tesztből. Persze előfordulhat, hogy valamelyik szerkesztőtársam ír egy plusz oldalt róla - majd megbeszélem Zsoccc-al, hogy fűzzük hozzá a beszámolómhoz -, de engem mindig is hidegen hagyott a multi.
Többek között ezért nem is foglalkozok manapság FPS játékokkal, a 4-5 órás hadjárat miatt nem éri meg még letölteni sem őket.
-
Vistaboy
veterán
Hát most már igazán hozhatnák nekem is, még mindig sehol sincs a futár, pedig már lassan lemegy a nap!
Ráadásul pont most nincs egy fitying sem a telefonomon, hogy felhívhatnám a futárt, hol a picsába van már ennyi ideig?
Esküszöm, ha ma nem hozza, lemondom az egészet a picsába és letöltöm torrentről. Nem bírok már tovább várni.
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #3030 üzenetére
Hát elmehetnek a picsába a konzolok szervizénél! Felhívtam a kiszállítót, azt mondja, hogy ők még meg sem kapták ezt a csomagot! Nem érdekel, írok egy emailt, hogy ha holnap nem küldik ki, lemondom az összes előrendelt játékomat és inkább elhozom a CD Galaxisból, igaz, így csak hétfőre jön meg és 2K-val drágábban, de legalább tuti meglesz.
Addig meg letöltöm a picsába, mert már elegem van a várakozásból.
-
Vistaboy
veterán
Csak hülyülök, persze hogy nem warezolok, de már kivan a tököm. az egésszel.
-
Vistaboy
veterán
Ha meglenne, már rég tolnám.
A legrosszabb az egészben, hogy Zsoccc kerek-perec kijelentette, hogy jövő hétvégére tesztet akar látni, így ha végezni akarok vele, akkor nem sokat fogok aludni addig.
-
Vistaboy
veterán
Sajnos várnod kell még egy darabig. Ugyan már történt némi előrelépés az ügyben, megkaptam emailben az előrendelői DLC-kódokat, de a játék még nem jött meg.
Remélem hogy ezzel azt adták tudtomra, hogy ma jön, ugyanis tegnap világosan megmondtam nekik, hogy ha ma nem kapom meg, akkor vegyék úgy hogy lemondtam.
Délután háromig tudok várni, akkor mennem kell a frissen megrendelt Cooler Master CM 690 II Advanced házamért, ha addig nem ér ide, akkor bukták a pénzemet. Remélem hogy három napnyi késedelem után most egy picit igyekeznek.
(#3080) GeneraL_XTX: Akkor ezek szerint nem azért küldték. Mindegy, délután háromig várok, ha addig megjön a játék, átveszem, ha nem, előrendelem máshonnan.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #3115 üzenetére
Na végre, meghozta a futár a játékot, már töltöm is lefelé Originen:
Akkor így ismét van remény rá, hogy jövő hétvégére elkészülök a teszttel. De mostantól nem nagyon láttok majd addig aktívnak az oldalon.
Assuming control of this game...
-
Vistaboy
veterán
válasz csigacska #3127 üzenetére
Ha előtte aktiváltad Originen keresztül, akkor nem kéri utána a serialt. Legalábbis nálam nem kérte. Viszont a játék zenéit négyszer is beadta, ebből duplán PC-re. Pedig csak egy serialt aktiváltam Originben.
Egy órányi játékot követően azt mondom, hogy első pillantásra valami überállat hangulata van a játéknak. Érződik rajta, hogy a készítők valami grandiózussal igyekeztek lezárni a történetet. Viszont annyit már most mondhatok, hogy a grafikával nem vagyok 100%-ig megelégedve.
A karakterek, járművek és egyéb modellek nagyon szépen ki vannak dolgozva, de a terepet néhol alacsony felbontású textúrák fedik. Ezekkel addig nincs is baj, amíg közel nem mész hozzájuk. Utána élesen elüt, ahogy a távoli objektumok tűélesek, a melletted lévő falon pedig csak egy nagy maszat látható. Íme:
Persze akció közben ez nem zavaró, de miután maguk a pályák nem olyan nagy méretűek, erre igazán odafigyelhettek volna.
Másik problémám azzal van, hogy szinte minden akciót egy gombbal végzünk. Így aztán a különféle fedezékeknél és vetődéseknél néha csak ide-oda ugrál Shepard vagy elakad valamiben, csak éppen azt nem akarja csinálni, amit eredetileg szándékomban állt.
A fegyvert sem lehet eltenni, így gyakorlatilag nem nézhetsz szét, csak egy bizonyos tartományon belül. Ez engem nagyon zavar, mert néha jól jönne, ha körbe tudnám járni kamerával a karakteremet.
Egyelőre ennyi. Majd holnap belevetem magam jobban, egyelőre szét kell szednem a gépet, hogy az új ház elhozása után már ne kelljen annyit piszmognom vele.
-
Vistaboy
veterán
Nem azért, srácok, de kár volt ennyi spoilerrel teleszemetelni a topikot.
Mondjuk engem annyira nem zavar, de azért akármennyire igyekszem elkerülni, véletlenül csak belefutok egybe-kettőbe.
Legközelebb nyitni kellene egy külön "Mass Effect Spoiler topikot", ott kedvetekre kibeszélhetnétek a történetet, nem kellene elrontani a többiek meglepetését.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Na, én is végére értem. Nekem nem volt bajom a befejezéssel, bár az kétségtelenül érződik rajta, hogy hirtelen ér véget a történet. Mintha az utolsó fejezet hiányozna az epilógus elől. Nem tudnám megmondani hogy mi, de érzem, hogy valami kimaradt. Abban viszont biztos vagyok, hogy a hamarosan érkező DLC-k megadják kérdésemre a választ.
Nekiesek a teszt megírásának, ha minden jól megy, ünnepekre elkészülök, de legkésőbb hétvégén kint lesz.
-
Vistaboy
veterán
I used to fight against the Mass Effect 3 critics…
Then I took an ending to the eye.
-
Vistaboy
veterán
Aki kíváncsi, mi lett volna az eredeti vége, az nézze meg ezt a videót, ebben a csávó elmondja, hogyan alakult volna eredetileg a sztori.
SPOILER!
MOD: Sajnos én nem vagyok perfekt angolból, de mintha a Dark Energy-vel kapcsolatban mondana valamit, amiről már a ME2 során is hallunk említést, amikor megyünk Taliért.
(#4324) SzalaiG: Mi vagyok én, BioWare fejlesztő? Fingom sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
A következő patch kijavítja az arcok importálását
Mert ez a legégetőbb probléma, a végével ráérnek majd akkor foglalkozni, ha már mindenki eladta a játékot.
-
Vistaboy
veterán
Amit én átéltem a Mass Effect 3 végigjátszása során:
1.: Amíg el nem értem a végére, végig azon morfondíroztam, hogy milyen frankó lesz elkezdeni ismét az egész trilógiát a legelejétől. Legalább 5 alkalomra saccoltam, mert hát annyi mindent máshogy lehet megoldani, aminek elméletileg kihatással kellene lennie a végére.
2.: Miután végigvittem, ez a szám egyből kettőre redukálódott: egyszer egy olyan mentést akartam készíteni ME2 alatt, ahol minden esemény negatív végkifejletté lesz (Lehetőleg Shepard is haljon meg), hogy így megnézzem, mi változik. A második egy szimpla ME3 új karakter indítása (Nő), hogy itt is lássam, miben más az importált karaktertől.
3. Mindkét karakterrel kb. 1-2 órát játszottam, de végig arra gondoltam, hogy minek, hiszen többen is írták, hogy nem változik semmi, akármit is csinálok. Így abbahagytam az egészet és mostantól már a leghalványabb késztetést vagy kedvet sem érzem arra, hogy elővegyem akármelyik részt is.
MOD: Inkább játszok addig a Sacred 2-vel (Hamarosan itt a Diablo III is), szerintem a BioWare-nek minimum egy ingyenes (!!!), minden részletet elmagyarázó és történetet kibővítő DLC-t kellene kiadnia ahhoz, hogy elgondolkodjak a ME sorozat újbóli végigjátszásán. És egy fillért sem fogok adni a DLC-ért, ha már az ember megvette egy teljes (CE esetén másfél) játék áráért a programot, akkor az már legyen is teljes, ne csak fél, mint amilyen jelen állapotában van.
Tudom, hogy ők szarnak az elvárásaimra, elvégre már megkapták a pénzemet, tojnak rá, hogy fizetek-e a DLC-ért vagy sem, vagy hogy előveszem-e megint vagy sem? De amennyiben nem oldják meg számomra elfogadható alternatívaként a végét, akkor részemről ennyi volt a játék, és mostantól kétszer is meggondolom, hogy megvásároljak-e olyan terméket, amelyet ők készítettek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest