Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
Jó lenne ha a különböző tölténytípusokat minden class használhatná és nem vmi power lenne mint az ME2-ben. Nekem nem jött be annyira, hogy a soldier szinte annyiból áll, hogy váltogatni tudja a lösszereket ráadásul mindezt recharge time-mal megspékelve.
Mindenesetre jó hallani, hogy nem akarják tovább butítani hanem próbálnak kicsit visszakacsintgatni az első rész megoldásai felé. -
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
Na most kezdem el hanyagolni ezt a fórumot. Már így is túl sok az infó (nem olvastam a scanneket). Vagy itt is be kéne vezetni a SPOILER felhívást, mert pl a játékmenettel kapcsolatos infók érdekelnek, csak a story-ról ne halljak többet (ha egyáltalán van még mit elárulni)!
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz FehérHolló #133 üzenetére
Holiday 2011, ami az amcsiknál azt jelenti, hogy a karácsonyi vásárlás idejére megjelenik.
Azt kicsit sajnálom, hogy a kezdő eseményeket elárulták. Izgalmas lett volna ülni a gép előtt és döbbenteni figyelni, hogy ránk szakad a reaper eső. Persze sejthető volt hogy az érkezésükkel kezdődik a játék, de az történhet úgy is, hogy a monitort figyelő kiskatona jelenti az ezredesnek, hogy a Plútó környékén gigantikus rovarűrhajók hada jelent meg.[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
Mondjuk ha nem összekötő DLC-t akarnánk, akkor végtelen lehetőség van.
Én egy Ilos féle elhagyatott Prothean világnak nagyon tudnék örülni. Lehetne ott valami lelet, amiből sokat meg lehetne tudni a Prothean történelemről. Természetesen a kihaltnak hitt Prothean faj egy eszement maradék csoportja vigyázna rá. -
Tibicsucsu
aktív tag
Nekem nagyon hiányzott a második részből az ő világuk és az sem tetszett annyira, hogy így "elintézték" őket, hogy valami emberformájú bogarak lettek. Én máshogy képzeltem el. A történet szempontjából talán nem is annyira érdekesek, de nekem nagyon bejött Feros, Ilos, a jeladók, Vigil és az a misztikus hangulat, ami az első részben övezte a fajt.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Nem nagyon érzem ezt az űrcsata dolgot. Max olyat tudok elképzelni, hogy a kisebb reaperek között van két nagyon nagy, amikre jedi módjára dokkolni kel egy-egy csapattal és belülről elpusztítani. Poén is lenne, ha úgy kéne csinálni, hogy egyszer az egyik egyszer a másik csapatot irányítod és mondjuk Garrus bőrébe bújhatnál.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Ez az egész románc dolog túl van lihegve a rajongók által. Nekem már ez az alien sex se jött be annyira a második részben. Még a Liarás románc magyarázható, mert az egész faj szaporodását jól körülírták és a szoros neurális kapcsolat miatt hihető, hogy élvezhető a dolog. Ráadásul nagyon kicsi a különbség a két faj között külsőre. Ha már érzelmeket akartak vinni a dologba, akkor sokkal drámaibb, ha pl az imádni való Talival csak plátói lehet a szerelem.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz WonderCSabo #293 üzenetére
Asszem sulykolás volt az első részben (és talán a másodikban is). v_tomy megelőzött
(#294) orichalcos: szerintem nem voltak végig bábok max. a nagy törekvésben IM már megint túl közel ment valami reaper artifacthez és igazította a teste többi részét a szeméhez
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Lehet, hogy nekem vannak szövegértelmezési problémáim, de nekem ebből az jön le, hogy pár hónapon belül kapunk infót a demó tervezett megjelenéséről. Ez viszont nem azt jelenti, hogy pár hónap múlva lesz demó. A cikk írója itt erősen ferdít. Szerintem szeptemberben bejelentik, hogy február közepén lesz demó, ami x perc játékot tartalmaz majd.
Vega remélem valami agyatlan vadbarom, akinek a legnagyobb lelki problémája az, hogy nem született krogannek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Csak engem idegesít, hogy Ashley-nek ki van bontva a haja?
Katona csajszi egy géppityuval a kezében, gyilkolásra készen és közben az arcába lóg a haja.
Ne akarjanak már a csatatéren Miss Milky Way-t csinálni belőle!Azért jó a kép, de felvilágosítana valaki, hogy Samara "fejdísze", ami itt Liarán csillog az tulajdonképpen mi is?
-
Tibicsucsu
aktív tag
"A "ruhája" sem nehéz páncélzat."
Na ez a másik probléma. Ha a Normandy-n kibontott hajjal flangál nehéz páncél nélkül az OK. Jó lenne ha most lenne a társaknak "hétköznapi" és harci viseletük, nem egy biciklis maszkkal mennének űrsétára az egyébként nehéz páncélt nem hordó karakterek és Shepard nem fejelné le a Cerberus armor sisakjával Liarát, amikor megcsókolja. Persze nem ez a lényeg, de ha már a kapcsolatok is szerepet játszanak a játékban, akkor szerintem ezeket a dolgokat javítani kéne (és nem 160 BW pontos DLC-kre gondolok). -
Tibicsucsu
aktív tag
Másik kaszt. Szerencsére ugyanaz a rész, mint eddig. Nem lenne jó ha megjelenés előtt látnánk a fél játékot.
v_tomi: Ezt most nem teljesen értem. Nagyon sok változtatást szerintem nem lehetett várni. Az új dolgok nekem eddig tetszenek:
-Omni blade jó, bár nem jön be annyira hogy ennyire látványosra akarják csinálni és nem folyik bele a játékmenetbe hanem egy külön jelenet az egész.
-van megint gránát és most használhatóbbnak tűnik, mint az első részben
-lehet lopakodni és meglepetés szerűen támadni, nem érzik meg a "szagodat" az ellenfelek
-lehet fejleszteni a fegyvereket. Ez még kicsit kérdőjeles. Nem tudni mennyire lesz hatása.Az viszont még mindig nem tetszik, hogy a különböző lőszertípusokat skillként lehet használni
-
Tibicsucsu
aktív tag
Szerintem nem ér ennyit ha összehasonlítom a 2. rész CE-vel. Én azt 8e Ft-ért vettem két hónappal a megjelenés után és ha jól emlékszem 12 ezerről indult. Az art book elég kicsi (akkora mint a tok, A5 gondolom). A litográfia is gondolom akkora lesz. A robotkutya és az alternatív öltözet sem hoz lázba. Ettől függetlenül asszem megveszem
-
Tibicsucsu
aktív tag
A zene a végén fantasztikus!
orichalcos: Thresher Maw-kal az első részben többször is találkozhatsz. Hamar haza tudják vágni a makót (magyarul mékó asszem).
v_tomy: Gondolom ez a játék eleje. Meg kell nyomni a hangulatot és be is kell vezetni a történet folytatását. Tuti lesz olyan, mint a második részben a "halott" reaperen, amikor szakadatlan jönnek huskok meg azok a rohadt scionok és már várod a következő cutscene-t.[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
Fegyverhangok iszonyat jók és az is nagy királyság, amikor egyszerre több gránátod dob oda. A másodikból nagyon hiányoltam a gránátot annak ellenére, hogy sztem az első részben nagyon béna volt. Szebb is lett a játék. Legyen minimum 40 óra és elégedett leszek.
-
Tibicsucsu
aktív tag
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1216 üzenetére
Először végignyomtam normalon engineerrel, mert ekkora pöcs vagyok. Insanity-t már csak soldierrel mertem kipróbálni.
Először nagyon meg voltam lepődve, hogy a fedezék mögött is eltalálnak néha, de szép lassan hozzászoktam.
A Wrexes pályán az utolsó emeleten megizzadtam rendesen. Medigel el is fogyott, de a gránátnak (nem a vesszőparipám a téma, de jó hogy újra van) nagyon jó hasznát vettem.
Az Atlas-szal nagy kergetőzés volt az oszlopok körül és közben a Cerberus katonákat is ölni kellett ezért sokszor majdnem meghaltam és tényleg csak annyi időm maradt, hogy visszatöltődjön a shield és már megint harcolnom kellett.
Ha ez mondjuk egy közepes pálya és lesz vmi Horizon-szerűség a 3. részben, akkor számomra esélytelennek tűnik egy olyan pálya.szerk.: Csak nekem tűnt úgy mintha szétloccsant volna az egyik Cerberus trooper feje, amikor agyonlőttem vagy más is találkozott hasonlóval?
[ Szerkesztve ]
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz tiv83us #1244 üzenetére
Normalon nem emlékszem rá, hogy betaláltak volna bár ott nem is bújtam nagyon a fedezék mögé. Odatoltam a kis Drone-om és amíg azzal foglalkoztak, addig lőttem mint a barom.
A két lövegnél én, amikor elkezdte lerakni az elsőt, akkor már Garrus-nak és Liarának is kiosztottam, hogy azt aprítsák és én is azzal kezdtem. Utána gyorsan leszedtem a két engineert és a legvégére már csak a másik torony maradt, amit szétlőttem közelről.
Furcsa, hogy magasan az engineert szeretik a legkevésbé. A Drone és az AI hack is tök jó. AI hackkel a lövegeket is a Cerberus ellen lehet fordítani, a drone a második részben az YMIR mechek ellen jött nagyon jól. Tulajdonképpen bármikor jó, amikor le akarsz kötni egy ellent, amíg a többit irtod.
-
Tibicsucsu
aktív tag
A grafikával nekem csak a közeli képeken van "bajom" (leszarom csak feltűnt). Az arcok iszonyatosan részletesek és ehhez képest közeli képeken nagyon feltűnő a ruhák elnagyolt textúrája. Az első részben nincs ekkora különbség és ezért nem figyeltem fel rá. Itt viszont valahogy annyira "tiszta" (nem tudom máshogy megfogalmazni) a kép, hogy feltűnnek az ilyen dolgok. Szeretném még egyszer kiemelni, hogy ez csak az átvezetőkre vonatkozik, aktív játék közben fel sem tűnik és egyébként leszarom.
A mozgás mintha változott volna egy kicsit. Nekem olyan érzésem volt végig mintha távolabbi perspektívából néznénk a hátunkat, de lehet hogy csak túl régen játszottam a játékkal.
Problémám volt még a célkereszttel is. Néha nagyon nem találtam.
Az is maradt, hogy néha amikor feljön a HUD, nem tudok körbenézni. Alig reagál vmit az egérmozgásra.Az még érdekelne, hogy akkor most kivették a játékból a door bypass minigame-et vagy csak a demoban nem volt?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Kipróbáltam a multit. Először csak kapkodtam a fejem, hogy mi történik. Túl sokat nem tudtam hozzátenni a játékhoz az engineer karimmal, de azért szerintem örültek a társak, amikor mondjuk egy guardiant megzavartam a kis drone-ommal. Furcsa hogy összerakott a játék egy 12,18 és egy 20-as karival. Én csak szórtam a golyókat, ők meg pár lövésből szedték le az ellent. Rögtön 5-ös szintre léptem. Asszem azért nem a multi lesz az én játékom. Túl nagy láma vagyok ehhez. Eleinte csak nyomkodtam a shiftet, de rá kellett gyorsan jönnöm, hogy az idő nem áll meg és skilljeim sincsenek 1 -es szinten.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Tibicsucsu #1435 üzenetére
Még két játék után ki kell, hogy javítsam magamat. Lehet hogy a multi is növelni fogja a villanyszámlát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest