Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
CDGalaxisba a sima mar megerkezett, Collector's-t csak holnapra igerik.
I am having fun staying poor.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz GeneraL_XTX #2454 üzenetére
mehetsz, ott van náluk
Drizzt... ja, azt nem tudom, csak a simát
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
L4mie
veterán
naja emlékszem,
de ott CDgalaxisban rendeltem ,
meg Bf3-at engedélyezték a hivatalos indítás előtt ugye, az iponosok meg nagyon szidták a valakinek a valakiét, csorgathatták szegények a nyálukat míg mi vígan lőttük az ellent, remélem ezt nem fogják hivatalos előtt elengedni,
Plussz holnap már fixen fent lesz törten azt figyeld meg itt fognak fórumon sírni, hogy jajj elakadtam itt meg itt...BAN IT![ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Malachi
addikt
itt ülök és folyton sasolom a mailt meg a FB-ot, GameStop azt írta azonnal jeleznek, ha lehet érte menni. jó ez a várakozás. de még jobb lesz tolni végre. akad olyan elvetemült, aki inkább multival kezdi is kihagyja a sztorit?
-
tiv83us
veterán
válasz Malachi #2460 üzenetére
Epp akartam irni, hogy keruljetek a ME fan oldalakat Facebook-on!!! Nehany "jofej" ember felposztolt nehany "Offical Trailer"-nek kikaltott videot, ami nem mas, mint az a jatek befejezo kepsora!. Ugyhogy nalam egy ideig FB/YouTube/Mas forumok kilove.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
KubanitoS
veterán
Na, megvan már valakinek? Elméletileg péntekig nem is lehet majd játszani vele?
CE csütörtökre érkezik hozzám.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
sittes79
addikt
Konzolvilág most írt, ma várják a játékot és holnap küldik futárral....hátha érint itt valakit!
-
pohár
félisten
-
SzlobiG
félisten
Megvettem orosz oldalon a kulcsot elővételbe elvileg holnap 1-től mehet a móka vpn-el.
-
hiroki
tag
Nekem még sajna fizetésig várni kell vele...
Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show.
-
pohár
félisten
válasz Malachi #2479 üzenetére
na, akkor még megyek zúzok egy kört, se tegnap, se szombaton nem voltam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sittes79
addikt
Ez mennyire lehet igaz? Egy oldalon olvastam!
"Info többeknek: ha lokalizáltan toljátok (tehát magyarul), akkor nem tudjátok majd a karaktereteket ME3-ba importálni!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sittes79 #2481 üzenetére
Lokalizációnak semmi köze a mentésekhez.
Anno végigtoltam első részt nagyon régen. Aztán többszöri gépcsere is volt, majd megvettem 2. részt.
Nem volt az elsőből mentésem, így felmentem egy oldalra ahol mentéseket lehet leszedni. (amcsi oldalra)
Azt használtam 2. részhez.Plusz ha egy save editorban megnézel egy magyar játékbóli mentést, meg egy külföldit, ugyanazokat fogod megtalálni benne. Ergó ez hülyeség, bárki is írta.
Na plusz infó, koreai vpn-el már egy két óra múlva állítólag lehet játszani.
[link][ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
válasz bolondember #2466 üzenetére
Az en valaszom ennel szalonkeptelenebb lett volna. (tartalmazta volna az "erre" iranyszot es a "verik" iget.)
-
Воланд
titán
válasz Malachi #2485 üzenetére
alapbol nem lehetett, de eleg volt a registryben atirni egy kulcsot, telepiteni a dlc-t, majd visszairni es mar kesz is volt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tiv83us
veterán
Lehet konzolnal problemat jelenthet.
Amugy elegge be vagyok ragva, mert az egy dolog, hogy pre-ordereltem a simat es kapok par plusz cuccot, ez eleg genyosag, hogy a "From Ashes"-t, kulon meg kell vegyem $10 dolcsiert. [SPOILER LEHET] Mert ha egy "Zaeed"-et tartalmazna, vagy egy robotkutyat, a tokom banna,de mint tudjuk, nem egy hetkoznapi karaktert tartalmazes bizony ennek a jatekban mar benne kellett volna, hogy legyen!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz bolondember #2488 üzenetére
Ja, errol tudok, de a boxom kb 3 eves, nincs meg felhos balhe benne, ugyhogy ME1-2 mentesek a hard drive-on, meg flashdrive-on back-upolva
orichalcos: ezen a joemberen, tudsz segiteni? En utolara PC-n a Doom 2-es idoszakban jatszottam
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Tue 06 Mar, 00:01 KST
Hong Kong (HK)
India (IN)
Korea (KR)
Singapore (SG)
Taiwan (TW)
Thailand (TH)jól mondod, aki tud keríteni innen proxy-t, az mindjárt játszhat vele
itt van pár koreai proxy szerver, itteni idő szerint 16:01-től (bő 25 perc múlva) játszható a játék
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor rendelek kaját, felmosok aztán intézkedek. Reményekedek.
Addig más:
Mass Effect 3 Alliance Edition Unboxing Video
(#2491) tiv83us
Nem nagyon vágom mi a gondja. Mi az a BDTS?
szerk:
Bring Down the Sky. Ok az első rész dlc-je. Hát passz, első résszel nagyon nagyon régen játszottam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
válasz Malachi #2489 üzenetére
Hat, a CE-bol az Arsenal Pack az kicsit faj, hogy nekem nem lesz, de majd idovel lehuzogatom DLC-n, a robotkutya kb annyira erdekel, mint a halaim a ME2-ben, az alternativ ruhak a csapattagoknak is jopofa, de elso vegigjatszaskor ugy sem arra fogok koncentralni (mivel kozben tervezem, hogy parhozamosan tolom a multit is, a tobb ora es a nagyobb "Galactic Readiness Meter" miatt).
Szoval magyaran $59+10 dollaromba faj, hogy egy olyan content-et kapjak, aminek mar a jatekban kellene lennie. (Ha lenne) legkozelebb a Reapereket is kulon DLC-n adjak ki?szerk: Link javitva....
orichalcos: Szo nelkul kipengtnem a borsos arat erte, igy is tervezek egy ilyen Alliance Edition-t a jovoben, mert eleg nyalcsorgato a kezzel foghato kodex, meg a sok kis kutyu, amit adnak hozza, csak hat 120 dollarert nyaljanak sot.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, gondolkodtam, ha lenne egy CE amiben egy Reaper hajót is adnak a Normandy mellé, akkor simán megvenném.
Live-Die-Respawn
-
Televan74
nagyúr
Most olvastam.
"Információink szerint járt volna DLC pack a játékhoz de a finisben kiderült, hogy az N7 Warfare Pack és az M55 Argus csakis a gyűjtői kiadáshoz fognak járni. A Sima kiadáshoz ezek a DLC-k nem járnak." - masseffect.hu küldte.Ez igaz lehet? ( Nem mintha ezek a dlc -k hiányoznának a játékban)
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
tiv83us
veterán
válasz Televan74 #2499 üzenetére
Tudom, mas kontinens, de nekem ket bolt is megerositette, hogy hiaba, hogy sima verzio, elorendelessel megkapod a Defender Armor-t, meg a ket fegyvert, de DLC-rol szo sincs...Ezert morgok epp. Lasd a linket a #2496-ban.
Egyetertek a taggal a DLC-vel kapcsolatban. Es vele is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa