- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A vetett árnyékok viszont továbbra is sz*rok, azt hittem, hogy ezt is kijavítják ennyi pénzért

A korai Batman játékokban is sz*r volt, de az Arkham Knightban viszont jól megcsinálták és az is UE3 alapú, szóval ez sem mentség. Ha már maradtak az ősrégi motornál, legalább kimaxolhatták volna full AAA árért.

-
Lord Myn
őstag
Na, akkor csak megtaláltad az egyik 'alternatív' megoldást...
/Tudom szomorú, hogy ez kell én pl. a Fahrenheit c. játékkal jártam itt, amint felraktam az 1.1-es patch-et, már nem ismerte fel az eredeti DVD-t, kénytelen voltam 'backup-okosságot' használni én is.../Nem baj, gondolj arra, hogy legalább nem kopik a lemez...

-
Lord Myn
őstag
Nem téged hülyéztelek le, amit írtál az volt hülyeség (mármint az, hogy ha angolul telepíted, akkor működik). Szerintem tök mindegy, hogy meg sem kezdi a telepítést vagy feltelepül és utána nem megy (sőt, 2. esetben rosszabb is, mivel lehet újrahúzni az egész játékot), szóval egy szó, mint száz, magyar verzióval nem megy se így, se úgy.
-
Lord Myn
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Előfordul, nálam is ez van, állítólag a patch orvosolja, ami majd egyszer lesz nekünk is...
-
Lord Myn
őstag
Ez jó nagy hülyeség, már megbocsáss! Semmi köze a nyelvnek ehhez (btw: angolul van nekem telepítve), a védelem miatt nem működik. A mi balkáni verziónkon securom védelem van (kivéve a ruszkit, mert ott starforce), USA/EU verzió pedig safedisc+net aktiválás. Feltelepül a BDTS, ha angolul installáltad a játékot, csak éppen utána már nem tudod elindítani, mert kéri az eredeti lemezt (ami persze a drive-ban van, csak már nem ismeri fel). A hivatalos fórumban azt írják, hogy még ebben a hónapban kijön a balkáni patch+kiegészítő. Na persze, hiszem ha látom...
-
Lord Myn
őstag
Na baromi jó!

Kijött az 'Bring down the sky' c. kiegészítő, a 1.01-es patch-vel együtt, csak éppen a magyar (és gondolom a többi kelet-európai) verzióval nem hajlandó együttműködni. Letöltöttem a kiegészítőt, felinstalláltam, erre indításkor kéri az eredeti lemezt (ami persze bent van a meghajtóban, csak épp nem ismeri fel többé a játék). Érdemes nálunk eredeti szoftverrel tolni...

-
Lord Myn
őstag
Nagyon jó kis játék ez! Most játszom negyedszerre... Tényleg megérte az árát (bár pénzt nem adtam érte, mert a párom lepett meg vele szülinapomra). Már kijöhetne a BDTS kiegészítője (állítólag azért nem jött még ki, mert a patch-vel együtt akarják kidobni).
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Linux kezdőknek
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/Tudom szomorú, hogy ez kell én pl. a Fahrenheit c. játékkal jártam itt, amint felraktam az 1.1-es patch-et, már nem ismerte fel az eredeti DVD-t, kénytelen voltam 'backup-okosságot' használni én is.../
Neki nem elég, ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve, bizonyos cuccokat külön rendszergazda módban kell futtatni (szerintem az egyik legnagyobb hülyeség a Vistaban).
Ígérik, hogy csinálják (majd egyszer...).