Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
No, a szetszedesig el is jutottam, csak tul sok az alkatresz.... nem tudjatok, mi az, amit feltetlen meg kell tartani a sok kozul?

Addig eljutottam, hogy a felsosorban a kozepso bigyo minden keppen kell. (Meg fokepp a tole balra levo.) Ami jobbra van, az akkor kene, ha a vazban lenne motor, ami allitgatja a blendet, de nekem olyan nincs. Ami alul van balra, az meg hatarolja az allitgatast, meg megvezeti az allitgato gyurut. Ezeket lehet, hogy ki is hagyhatnam, nem tudom. Ami meg alul jobbra van, az maga a bajonet. (Szep fenyes, jo lenne helyette egy ugyan ilyen szep fenyes fem bajonet gyuru...) Az uj gyuru sajnos egy csunyacska muanyag, teljesen szet kell faragnom, hogy bemenjen a helyere, es sajnos nem fogom tuni az oszes rogzito csavart becsavarni.
Mennyire gaz az szerintetek, hogy az a harom csavar hianyozni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 6960 / 9575 / 14600 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő