- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
No, a szetszedesig el is jutottam, csak tul sok az alkatresz.... nem tudjatok, mi az, amit feltetlen meg kell tartani a sok kozul?
Addig eljutottam, hogy a felsosorban a kozepso bigyo minden keppen kell. (Meg fokepp a tole balra levo.) Ami jobbra van, az akkor kene, ha a vazban lenne motor, ami allitgatja a blendet, de nekem olyan nincs. Ami alul van balra, az meg hatarolja az allitgatast, meg megvezeti az allitgato gyurut. Ezeket lehet, hogy ki is hagyhatnam, nem tudom. Ami meg alul jobbra van, az maga a bajonet. (Szep fenyes, jo lenne helyette egy ugyan ilyen szep fenyes fem bajonet gyuru...) Az uj gyuru sajnos egy csunyacska muanyag, teljesen szet kell faragnom, hogy bemenjen a helyere, es sajnos nem fogom tuni az oszes rogzito csavart becsavarni.
Mennyire gaz az szerintetek, hogy az a harom csavar hianyozni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Dacia topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DUNE médialejátszók topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged