Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris
üzenetére
E-500 Oly dupla kitem (14-45 f3,5-5,6 + 40-150 f3,5-4,5) van jelenleg. Elsősorban természetfotózni szeretek, amiben bogaraktól kezdve tájképig minden van. Makró közgyűrűim már vannak m42-höz.
Néha családi kötelességből portrézni is szoktam.
Szeretem, ha a háttérelmosás szép. Nem kell atom kicsi mélységélesség, csak ne úgy mosson, mint a mostani Zuiko kit lencsék - kockásan.
Egy 50-esre gondoltam én is, vagy esetleg még f2 58mm-es Helios-okat árulnak még viszonylag gyakran. Nem tudom, hogy ez mennyire jó vétel.
Emellé szeretnék majd egy szélesebbet, de ez még ráér, illetve egy fényerős telét, de még nem tapasztaltam ki, hogy mire is van szükségem. Az eddigi zoomokkal sosem figyeltem, hogy mekkora gyutávval fotózom, csak azt láttam, hogy kellene még fény...Na, annyira kell élesnek lennie, hogy 1920x1200-ra leméretezve tűéles legyen a kép teljesen nyitva is. Teljes felbontásban nem olyan fontos.
Árban a 20k a lélektani határ az 50-esre, de ha 5k-ért találok jót, akkor nagyon örülök, mert vehetek mellé szélesebbet meg telét, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Games
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Warhammer 40.000
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest