- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
Muerte68 #12888 üzenetére
Az m42-es Yashica nekem jobban bejött karakter szempontjából, hiába mondják, hogy jobb a C/Y...
A manuálozás meg fel-fel lángol azóta is.
Most nincs semmim az X-E1-hez. Úgy értem most csak csupasz vázam van minden nélkül, így ismét őrlődök, hogy az A7 felé lépjek, és akkor ott a 24 1.4 Samyang tejúthoz, a voigtlander 35 1.4 normálnak, meg manuál 50-es hegyek (hová legyek?).
A biztonsági játék meg, hogyha maradnék a Fujinál, amihez van egy sor penge, fényerős üveg, és remek JPEG-eket köpköd ki magából. A helyzetet tovább árnyalja, hogyha mégis váltanék, akkor "vidéken" nehezebb tovább adni, mint a fővárosban, ahol több a potenciális vevő, akik meg tudják nézni személyesen.Ja, igen. Két 50 1.7 Yashica is volt amit eladtam. Az m42-es lett Muerte-é, a C/Y Mega Bass-é
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged