- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Nálam ha a bootba nem fagyott bele (de mint írtam ez hardver és/vagy kernel függő volt) akkor onnantól beton stabil volt, bár én csak az xfce verziót próbáltam, xfce-n fagyást meg még nem (max adobe flash fagyott ha a hardveres dekódolást bekapcsoltam, de ez leginkább az adobe sara) max csak néha bugot (az is inkább csak a régebbi 4.8-as verzión) tapasztaltam.
Gurb.cfg-ben pedig a Manjaros sorok inirtd-vel kezdődő sorába más grubok csak az intel-ucode-os img fájlt adják meg utána még kell adni a /boot könytvárban levő initramfs-kernelneve.img fájlt is, különben nem fog elindulni, mondjuk ezt minden egyes grub/kernel frissítés után el kell játszani, szóval ha több rendszer van érdemesebb inkább a Manjaro grubját használni és akkor nem kell ezzel vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest